Reklama

Reklama

KinoDrill

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

KinoDrill je zábavně publicistický pořad o filmech televize Masarykovy univerzity v Brně, který se snaží nebrat svět filmových recenzí až tak vážně. Jeho náplní jsou také např. rozhovory se zajímavými hosty, nejen z prostředí filmu. (PanTumnus)

Diskuze

PanTumnus

PanTumnus (hodnocení, recenze)

Bluntman

Podívejte. Sto lidí, sto názorů. Nikdo Vás ke sledování nenutí. Nevím jak jste přišel k tomu že pozitivní hodnocení pocházejí od tvůrců či tvůrkyň (nepocházejí). Ty kamarády Vám nevyvracím (celkově i tak ale pouze jedno hodnocení). Pokud vím tak Odvážné palce i MovieZone Live jsou pořady naprosto odlišné od toho našeho. Purger nevydal video dva roky a Fandíme Filmu začalo své video recenze publikovat dlouho po nás. Co se moderátora, tedy mé osoby týká, Váš názor Vám neberu. Skutečně nejsem profík a před KinoDrillem jsem skutečně nikdy nic nemoderoval. Nezvládnutou moderaci v díle o Civil War Vám také neberu, protože to skutečně opět bylo poprvé co jsem něco takového zkoušel. Myslím si že prostříhávání není zase tak brutální. Není způsobené, většinou, neschopností moderátora (opravdu nepálím z hlavy co mě napadne ale píšu si a učím se scénář) ale tím že při editaci prostě je sem tam dlouhá pauza mezi větou, nebo prostě věta která tam nesedí, nebo třeba v neposlední řadě právě přežbrebtem. Jinak mi prosím povězte jak profil na csfd zvyšuje sledovanost. To by mne zajímalo. Počet shlédnutí jedné epizody se pohybuje někde mezi 100 a 300. Takže od přidání tohoto pořadu na čsfd se počty shlédnutí skutečně nezvedají. O zpětnou vazbu nám jde a právě proto má studentský pořad, tvořený studenty, kteří často dělají či zkoušejí některé věci vůbec poprvé, profil na čsfd. Nic víc za tím prosím nehledejte.

Uživatel PanTumnus smazal svůj příspěvek.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

PanTumnus

Vám šlo o to, aby se člověk propadal studem při sledování a poslechu pořadu o filmech? Uniká mi, proč ho dělat "odlehčenou" formou, když ta převládá u většiny takovýchto pořadů, a tak není důvod ke sledování/poslechu v porovnání s tuzemskými (Odvážné palce, Fandíme Filmu, MovieZone Live, potažmo z Youtuberů Purger), natož zahraničními. Je mi záhadou, proč navzdory převážně ošetřené technice padla volba na moderátory, kteří neumí mluvit (patrné časté prostříhávání), nemají co říct (nevyargumentovaná dojmologická palba s pokusy o trapnohumor) a nezvládají ani základní situace (např. "moderace" v díle u Civil War). A nechápu, proč zde má studentský pořad profil na ČSFD, ale nejspíš vám jde pouze o navýšení počtu zhlédnutí na Youtube, nikoliv o zpětnou vazbu. O něčem vypovídá, že až na hodnocení kamarádů/kamarádek (nebo dokonce tvůrců/tvůrkyň?) převažuje odpad. 

na příspěvěk reagoval PanTumnus

Reklama

Reklama