Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter Sanderson je poněkud nervní rozvedený právník, který pracuje jako daňový poradce pro velkou losangelskou firmu. Svou bývalou ženu Kate stále miluje a nechápe, proč se s ním rozešla. Stejně tak miluje své dvě děti, ale kvůli práci musí odříct výlet na Havaj, který dětem slíbil. Neuvědomuje si, že děti zklamal, ani to, že jeho práce byla důvodem, proč se mu rozpadlo manželství. Navíc má plnou hlavu večerní schůzky s atraktivní právničkou Charlene Mortonovou, se kterou se před časem seznámil přes internet. Po pečlivých přípravách však Petera čeká překvapení. U jeho dveří totiž nečeká krásná, kultivovaná a diplomovaná blondýna, ale robustní hubatá černoška, která ještě před pár dny seděla ve vězení. Žena chce, aby jí Peter pomohl s jejím případem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +komplexně v pohodě film -Queen Latifah krajně nesimpatická, některé scény, příběh/// No tak více..méně se to dalo. Některé scény byly fain, vtipné..některé dost nemožné (nereálné). Aspoň to mělo slušné obsazení (Martin, Levy, Rosenbaum) a vlastně i ostatní herci dobře splňovali šablonu pro takovýto film. Třebas mě dostala scéna jak se s. martin snažil dostat mezi černochy na párty (ovšem bylo to i trapné). Když bych měl mluvit o příběhu, tak ten mi nepříjde moc skutečný. Asi to musím brát jako komedii, ale občas jsem měl fakt chuť té tlusté krávě nakopat zadek. Hudba standartní. No řeknu to asi tak. Steve Martin má i mnohem lepší filmy, tenhle se jakš takš dal./// Celkem 62%/// ()

InaS 

všechny recenze uživatele

Steva Martina opravdu v oblibě nemám, když to večer dávali, řekli jsme si, že se podíváme na začátek a kdyžtak zkoukneme další díl Batesova motelu. Ale smáli jsme se a tak jsme vydrželi až do konce. Přijde mi, že to byla chvílemi až parodie (souboj Queen Latifah vs. bloncka). Téma je poměrně netradiční (na komedii) a nějaký důvod k tomu že to je 231. (nebo kolikátý) nejúspěšnější film vsech dob v USA to asi má, ne? I když zase na takový trhák bych to neviděla. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Nic převratného, jen nenáročná pohodová komedie na jedno použití, ve které Steve Martin předvádí obvyklý standard sympaťáka, který se přes řadu trapasů a zmatků dokáže vyrovnat se všemi potížemi. Vytváří s Queen Latifah poněkud nesourodou dvojici, ve které je sice Latifah na první pohled výraznější figurou, přesto jsem měl kupodivu pocit, že z těch dvou je ona tím, kdo je tu navíc. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Problémem filmu je slabý scénář, který ani zdaleka nevyužil potenciál, který námět přinášel. Není to jednoduše moc vtipné, navíc výkon Latifah mi přišel nepříjemně křečovitý a přehrávající. Svým závěrem fillm taky ani v nejmenším nepřekvapí. Celkový dojem 35 %. Film zachraňuje sice nijak oslnivý, nicméně spolehlivý Martin a v menší úloze také E. Levy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. Let Go (Hit The Dance Floor) – Eve and Jadakiss ,2. Whatcha Gonna Do – Foxy Brown ,3. Better Than The Rest – Queen Latifah ,4. Where’s The Love – Floetry ,5. Ain’t Nobody – Kelly Price ,6. Move Somethin’ – Mr. Cheeks ,7. Let Me See You Dance – Iceberg ,8. Way of Live – Lil’ Wayne featuring Big Tymers and TQ ,9. Do Your Thing – Queen Latifah featuring Mario Winans ,10. Gutta – The Unit ,11. Rock Star – N.E.R.D. ,12. Next To You – Calvin Richardson ,13. I’m Gonna Love You Just A Little More Babe – Barry White , ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu, kdy Peter (Steve Martin) dostane okamžité zprávy v práci a Howie (Eugene Levy) se jde podívat na notebook, logo Apple nesvítí, což jednoznačně ukazuje na to, že je notebook vypnutý. (Borrtex)
  • S rozpočtem 35 000 000 amerických dolarů se stal film hitem a překvapením. V USA si totiž vydělal neuvěřitelných 132 600 000 dolarů a v březnu 2009 byl tak zařazen na 231. místo nejúspěšnějších filmů v USA všech dob. (Borrtex)
  • Natáčelo se od 19. dubna do října 2002 v Kalifornii, konkrétně ve městech Los Angeles, Pasadena a Whittier. (BMW12)

Reklama

Reklama