Reklama

Reklama

Blok 99

  • USA Brawl in Cell Block 99 (více)
Trailer 1

Když bývalý boxer (Vince Vaughn) přijde o zaměstnání a stojí před rozpadem manželství, rozhodne se přijmout práci drogového kurýra v naději, že se štěstí obrátí na jeho stranu a on konečně zabezpečí svou ženu Lauren (Jennifer Carpenter). Právě ve chvíli, kdy se mu začíná dařit, končí za mřížemi, kde bude muset učinit řadu děsivých a zoufalých rozhodnutí, aby ochránil své nejbližší. Zatlačen do kouta má jedinou šanci: probít se vězením jako nelítostným bojištěm nejnebezpečnějšího bloku ze všech – Bloku 99. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (646)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslím tú absolútne trápnu prestrelku hneď v úvode, v ktorej banda idiotov strieľa po sebe asi z päť metrovej vzdialenosti, schovávajúc sa za autá, tak musím priznať, že toto nie je najhorší snímok z väzenského prostredia “bez väzenského prostredia”. Ono sa totiž takmer 3/4 filmu odohrávajú kade tade, len nie tam, kde by divák dúfal. Keď tento snímok porovnám s nedávnym “Shot Caller”, tento takú úroveň kvality z pohľadu príbehu nedosahuje, pričom vyššie hodnotenie si samotný snímok vyslúžil až záverečnou “dvackou”, kedy brutalita dosahuje pomerne nevídanú vysokú úroveň. Rýchlo to ubehlo, bavil som sa .. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn jako největší motherfucker letošního roku, vedle nějž je John Wick jen pejskařský přizdisráč. Kromě extrémní, velice sugestivní, nepříjemné a zvláštně nefilmové (neefektní) brutality a surovosti mě nejvíce překvapilo, že jsem Vaughnovi toho nehorázně chladnokrevně jednajícího drtiče lebek po celou dobu neměl problém věřit... Zahler zatím píše a točí hodně osobité drsné snímky. Dlouhé, pomalé, divácky lehce odměřené, v klíčových momentech důrazně vyhrocené, násilné a nekompromisní. Moc se těším na jeho další počin(y). 90 % ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Nápravné zařízení Redleaf je věznice s maximální ostrahou. Já ale preferuji jiný výraz. Takový, díky kterému si uděláte jasnější obrázek. Věznice s minimální svobodou. Když budete dělat potíže, vaše minimální svoboda se ještě zmenší. Na tak malou, až bude skoro mikroskopická. Rozumíte mi?“ Stejně jako v předešlém Kosti a skalp si Zahler jede to své pomalé tempo, zas má k dispozici vcelku velkorysou stopáž, a přesto mě nestačil ani na chvilku začít nudit. Člověk tak může v klidu poznat hlavního hrdinu a začít mu fandit, a alespoň trošičku se naladí na následné čekání ve vězení. Ačkoliv ve své podstatě je to jen past na diváka, protože Bradleymu brzy začne docházet to, čeho má zdánlivě ze všeho nejvíc…čas. Vaughna mám spojeného s jiným typem rolí a upřímně řečeno i kvalitami. Tady jsem ho však opravdu „žral“. A maximálně jeho postavě fandil, protože peklo, které zažívá, se stále víc stupňuje. Pak najednou přijde telefonát a už je vše jasné…Zahler znovu nekompromisní a vyžívající se v brutalitě. A já ho zas odměním solidními 4*. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamanej kluk. Vidím v tom filmu snahu udělat něco jiného, Vince Vaughn je perfektní a všechny ty zvuky občas nahánějí mráz. Ale i když jsem nebyl z Bone Tomahawk tak nadšený čekal jsem víc hlavně po tom jak byl film vychválen do nebes. A jakmile na začátku titulků začne hrát nějakej popík zkazilo mi to jinak geniální atmosferický konec. Škoda veliká, převeliká. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pecka jako Prase!! S.Craig Zahler mě sice jeho prvotinou Bone Tomahawk příliš nezaujal, byť do žánru Horor obnovil mrtvý žánr Western a předvedl dvě solidní gore scény, nuda však byla u mě nevyhnutelná, ale jeho druhý počin je naštěstí jiné kafe!Hlavní hrdina Vince Vaugn ( správně herec známý jako komik z béčkových komedií) se transformoval v nekompromisní velké Hovado, které nemá šanci nikdo porazit jak fyzicky, tak psychicky a zažívá nejsilnější a nejlepší herecký výkon v Kariéře! První čtvrtina filmu je ještě vlažnější, ale při vstupu do vězení začíná hodně chlapácká a trvďácká jízda, kde z autentičnosti a reálnosti doslova mrazí. Věznice RedLeaf bylo pro mne dost možná nejdrsnější vězení, co jsem kdy ve filmu viděl a hlavní ředitel zahrál bezcitnou a nepříjemnou sviňi naprosto s grácií. Potěší velmi drsné souboje, které Zahler natáčí bez jediného střihu a není nouze o zlomené paže, nohy, páteře a rozšlapané lebky!! Gore je zde natočeno velmi odlišně než v jiných filmech, otázkou tedy zůstává, kdo se přibližuje více realitě? Velmi nekompromisní, zlý, bezútěšný, chladný, inteligentně napsaný a bravůrně zrežírováný vězeňský flick, který zde nebyl posledních 20 let a letos definitivně bude bojovat o přední příčky. 95% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Keď Bradley (Vince Vaughn) strhne z auta kapotu, hodí ju cez trávnik a tá potom pristane na ulici. Ďalší záber zvnútra domu však odhalí, že kapota ​​leží na trávniku. (Arsenal83)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte New York. Obdobie natáčania trvalo od 12. septembra do 17. októbra 2016. (MikaelSVK)
  • Lauren (Jennifer Carpenter) má v aute na sebe modré šaty, následne v dome je už však oblečená v čiernom. (beso74)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama