Reklama

Reklama

Blok 99

  • USA Brawl in Cell Block 99 (více)
Trailer 1

Když bývalý boxer (Vince Vaughn) přijde o zaměstnání a stojí před rozpadem manželství, rozhodne se přijmout práci drogového kurýra v naději, že se štěstí obrátí na jeho stranu a on konečně zabezpečí svou ženu Lauren (Jennifer Carpenter). Právě ve chvíli, kdy se mu začíná dařit, končí za mřížemi, kde bude muset učinit řadu děsivých a zoufalých rozhodnutí, aby ochránil své nejbližší. Zatlačen do kouta má jedinou šanci: probít se vězením jako nelítostným bojištěm nejnebezpečnějšího bloku ze všech – Bloku 99. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (643)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

De facto Bronson na americký způsob. Extraordinární, bez nějakých uměleckých ambicí a s kouzelně béčkovou motivací hlavního hrdiny. Zahlerův další uvědomělý grindhouse potvrdil, že autor umí napsat výživné dialogy a iluzorní filmové násilí přeměňuje minimálním počtem střihů na intenzivní krutost, od které nemůžete odtrhnout oči. Je pravda, že s příjezdem do šatlavy Dona Johnsona odchází příběh poněkud do prdele, ale když děláte z dozorců a vězňů holky z porcelánu, nemůžete myslet na Pulitzerovu cenu za literaturu.. Vince Vaughna jsem měl za týpka, který jen šaškuje se Stillerem a Wilsonem, ale jako cílevědomý táta Koala si u mě vydobyl patřičný respekt.. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|75%| Rozhodně o dost lepší než uživateli zmiňovaný Shot Caller. Zde bylo alespoň vše uvěřitelné. Vince Vaughn zahrál svojí roli drsňáka perfektně. ½ se dost táhne, ale i tak mě to docela bavilo, mělo to prostě svůj styl. Druhá 2/2 už byla svižnější. Scény, kdy Vaughn nekompromisně likvidoval své protivníky, byly úchvatné. Reálně natočeny a to do hlubokých detailů viz vyražené čelisti nebo ukopaná hlava. Určitě by se dalo vylepšovat. Bylo to takové moc přímočaré bez nějakého napětí či pointy. Hlavně bych to tak o 20 minut zkrátil. Jinak si ale nemůžu stěžovat. Byla to hustá řežba. Obdobný snímek Shot Caller mi přišel takový moc umělý a nereálný. Takže tak, solidní 4*. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POKUD NEUDĚLÁTE, CO MŮJ ZAMĚSTNAVATEL CHCE, ZARUČUJI VÁM, ŽE OBDRŽÍTE BALÍČEK …“ /// Vinc je kurevskej fešák! (zůstalo mu totiž kus charismatu z Temnýho případu). A taky vlastenec a rodinnej typ. Jen jednu chybu má – vsadil na špatnou práci. Sice je nejlepší tam, kde jiní nestačej, ale odměnou mu je 7 let v místnosti s dírou v podlaze. Čumět na zásadovýho chlapa (co se vydal špatnou cestou) v base s mírnou ostrahou by mohla bejt filmová nuda, ale naštěstí vo tom nemá cenu přemejšlet, páč Vinc dostává vod scénáristy do ruky trumfy, se kterejma umí zacházet. Bere nás do temnýho zákoutí americkýho vězeňskýho systému (předpokládám, že smyšlenýho, páč tohle by Amnesty International fakt nekousla). Kurva Jo! Takhle se má chovat chlap, kterýmu jde vo rodinu! Jestliže se nemá J. Wickovi šahat na psa, důchodcům na sociální jistoty, tak v zástupu těch, kteří si nechtěj nechat šahat na svoji starou, zaujímá Bradley Darrel Thomas přední místo. Vinci jsi Bůh! Prožít s tebou těch 78 dní byl fajnově brutální zážitek! P.S.: Rád jsem Vás zase viděl pane Udo Kiere… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Taťka má kolena plný střepů (nesere ho to, páč původně jsem neměla mít nožičky…). 2.) Miluju filmy, který jedou „na krev“ (nebo na mozek). 3.) Thx za titule „unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mrazivý Vaughn konečně v drsnější roli co si zasluhoval a bez jeho charisma by tenhle překvapivý grindhouse byl tak poloviční. Protože co se záporáků týče to zakopává a v dění pak sklouzne spíš do hogo fogo temnýho béčka než pořádný a kompaktní krimi násilnosti. Nebudu to zdvihat nikam do nebes, vizuální filtr se mi nelíbil, ani prostě celý finále, ale pro fajn gangster/ vězeňskou tvrďárnu s dupáním gumových hlav sem račte zabrousit. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Obrovský skrytý klenot ve vězeňském žánru. Kdysi jsem viděl trailer, který mě vůbec ničím nezaujal a film jsem vypustil. Jenže pak jsem kouknul na hodnocení a na doporučení jsem si film pustil. A dostal jsem naprosto precizní thriller, který s každou další drásavou minutou člověka utvrzuje v tom, aby se nikdy nedostal do podobných sra*ek a spořádaně dodržoval všechny zákony. Vince Vaughn mě už v True Detective utvrdil v roli boxérské mlátičky, ale jak si to dává tady, to je opravdu neskutečné. Sám jsem vůbec nevěděl, jak je druhá půlka filmu koncpipována a je to tak dobře...jenom naznačím, že vás čekají jatka, které může i jinak skvělý Short Caller závidět. Velká lahůdka, které by byla škoda, aby jen tak prošuměla a doufám, že se dostane k co nejvíce lidem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Kvôli filmu absolvoval Vince Vaughn (Bradley Thomas) trojmesačný boxerský tréning a nabral takmer 7 kíl svalovej hmoty. (MikaelSVK)
  • Keď Bradley (Vince Vaughn) vyjde počas prestrelky z vody, jeho hlava a oblečenie sú suché. (Arsenal83)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte New York. Obdobie natáčania trvalo od 12. septembra do 17. októbra 2016. (MikaelSVK)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama