Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o milostných peripetiích krásné Halley, kterou ve filmu ztvárnila americká popová hvězda Mandy Moore (Deník princezny). Je držitelkou několika cen MTV Music Award. Mladičká Halley po zkušenostech z několika milostných záletů dojde k závěru, že skutečná láska neexistuje. Velmi rychle se ale přesvědčí, že žádná teorie není dokonalá. Nejlepší kamarádku Halley si v této romantické komedii zahrála Alexandra Holden, známá to kráska ze seriálů Přátelé, nebo Ally McBealová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

loveless 

všechny recenze uživatele

Snesitelná romantická komedie. Boužel ale prezentuje zvláštní názory na zdravotnickou péči - když se chlapec se zřejmou bolestí sklátí na hřišti k zemi, nevolá se doktor, ale všichni si kolem něj stoupnou a drží se kolem ramen, aby se k němu nikdo nemohl a zřejmě aby měl morální podporu při umírání... a kdybyste náhodou někdy rodila, nezapomeňte, že první zastávka je vyzvednout kamarádku, nemocnice až v druhém sledu... :P Ale jinak to šlo, hlavní pár sympatický, a to u takového typu filmu často pomůže. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Celkom stráviteľný návod pre teenagerov "ako to zvládnuť". Epizodický humor v ňom síce moc nefunguje, ale aspoň nie je presladený a blbý (viz. Denník princeznej či Crossroads). Preto škoda, že scenár nemá vyššie ambície. Mandy Moore je príjemná i talentovaná a vedela by podtrhnúť aj vyznenie niečoho väčšieho a duchaplnejšieho. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že žádný extra zážitek na mě film vážně neudělal. Začátek vtipný, takže byste třeba čekali nějakou oddychovku. Pak smrt a svatby, stres a bůh ví co ještě. Film ale podlě mě nic moc nepřináší, prostě jen koukáte jak se jedna trochu praštěná holka trápí. A to ještě podlě mne Mandy Moore nijak zvlášť dobře nehraje. Akorát celej film litujete, že se na začátku ostříhala, protože pak vypadá mnohem hůř...:-D ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Scénáristu praštili traverzou, ošmikanou Mandy Moore pytlem a mě obojím. Jinak si nedokážu vysvětlit, že jsem z kina neprchla, než došlo na vtípky s cannabisově rozjuchanou seniorkou a verbální poklady vědění typu: The quickest way to ruin a relationship with someone is to actually try to have a relationship with them:) ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Film, který si hraje na drama (partnerské vztahy umocněné rodinnými vazbami), na komedii (babička kouřící marihuanu) i na romantiku (ústřední hrdinka čte Paní Bovaryovou). Celkově ale nepřináší nic nového a působí jako špatný díl z Beverly Hillls 90210. Hvězdička za hudbu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Automobil, který má ve filmu Trent Ford (Macon Forrester), je Honda Civic IV. generace, která se vyráběla od roku 1988 do roku 1991. (rainman93)
  • Film je kombinací 2 knih od Sarah Dessen - "Someone like You" a "That Summer". (HappySmile)
  • Poslední kino-film, který natočila Nina Foch. (HappySmile)

Reklama

Reklama