Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bernie Lootz (William H. Macy) je největší smolař v Las Vegas. Je úplně zadlužený, manželství se mu zhroutilo a syn se odcizil. Jeho přítel Shelly Kaplow (Alec Baldwin) z kasina Shangri-La mu ale pomůže z nejhoršího. Stačí když Bernie bude každý večer mezi návštěvníky svou přítomností šířit neštěstí ve hře. Plán vychází, dokud se Bernie nezamiluje do nové servírky Natalie (Maria Bello). Chce s ní opustit město, ale odejít z kasina není tak jednoduché (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

fallangell 

všechny recenze uživatele

Dobře obsazené, mizerně zpracované. Film z prostředí kasína, jehož majitel Alec Baldwin se zuby nehty drží svých starých metod, jako je například i smolař, jenž kam přijde, tam se prohrává. Toto téměř pohádkové téma, jsem byl ochoten tolerovat až do poloviny filmu, kdy bohužel dojde filmu dech, a již se jen čeká na konečné vyvrcholení, kdy díky lásce je vše obráceně, a všichni žili šťastně až do smrti. Samozřejmě až na zlého majitele... ale nemusím tady spoilovat celý film. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Odporně přeslazené melodrama o „lúzrovi“, který našel své životní štěstí, všichni si přitom pobrečeli, rozdalo se pár ran a jisté osoby došly k uvědomění.Triviální myšlenka roztahaná na zbytečně dlouhou stopáž s dobrou kamerou a příjemnými hereckými představiteli nestačí, ale kdo se chce tetelit blahem a fandit sympatickým figurkám, nemůže prohloupit. Laciný kalkul zabalený do drahého obalu. ()

Reklama

ad 

všechny recenze uživatele

Mno námět ještě jde, herci jsou dobří (ano, Baldwin je asi nejvýraznější,ale i Macy je skvělý). Nevím, jestli je to dabingem, ale celkový scénář je plný dialogů, které jsou nechtěně k smíchu (některé jsou opravdu neskutečně zhůvěřilé), milostná zápletka je nevěrohodná a místy přeslazená a vykalkulovaná... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Netušené ale o to milejší překvápko na mě čekalo v podobě tohoto nenápadného filmečku z prostředí herny v Las Vegas, kde dobráček Bernie pracuje jako "nosič smůly" a jehož loajalita vůči tvrdému šéfovi (Alec Baldwin právem nominovaný na Oscara) dojde pozdě ale přece k osudové poslední kapce a já si nedovedu do této role představit tragikomičtějšího týpka než je William H. Macy. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Toto není drama, ale pohádka. Pohádka o tom, jak největší smolař na světě ke štěstí přišel. Tak je to třeba brát, všechny postavy jsou naprosto nevěrohodné a do počtu, jednají iracionálně, to však vůbec není podstatné. Podstatné je tempo a atmosféra filmu. Ta mě naprosto uchvátila, a pak taky Alec Baldwin, který nehraje, on prostě je tím mafiánem z kasina. Pomalu plynoucí snímek z města nočních světel a neonů, kde ani lidský život nemá cenu jedné sázky. Parádní soundtrack a jednoduchý příběh s jednoduchou matematikou, ale spoustou nepravděpodobných náhod. 85% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama