Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Ecks (Antonio Banderas) je bývalý špičkový agent, který opustil řady FBI, když jeho manželka zahynula při explozi. Od té doby pustne a jeho život ztrácí smysl. Od bývalého šéfa Julia Martina se však jednoho dne dozví, že jeho žena není mrtvá: má novou identitu a žije ve Vancouveru jako manželka bohatého a vlivného Roberta Ganta. Ten vyvinul miniaturní zařízení, které se dá oběti vpravit do těla, aby ji v potřebném okamžiku zlikvidovalo. Ecks se vrací do akce. Jeho úkol je jasný: zlikvidovat Ganta a zjistit, co se stalo s jeho manželstvím. Na to se však musí spojit s agentkou s přezdívkou Sever (Lucy Liu) z DIA (Department Intelligence Agency), která byla dlouhá léta jeho nenáviděnou protivnicí a konkurentkou. Také Sever patří ve svém oboru ke špičce. A také ona v srdci skrývá bolestné trauma: kdysi přišla o dítě. Dávní nepřátelé na život a na smrt se bok po boku vydávají do vražedně nebezpečné akce, aby našli svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

sha.piro odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné (od A po Z)! Nic horšího jsem snad ještě nikdy neviděl. Příběh i chování postav se vymyká naprosto všemu, co lze nazvat ještě alespoň trochu "normálním", herecky je to též naprosto nechutné a hudba je strašná, stejně jako dialogy. Zde se nepovedlo ale vůbec nic. Pokud se vám někdy někde dostane tohle DVDčko do rukou, radím Vám, ihned si je běžte umýt!!! ()

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Pomaly si už na tento typ filmov začínam zvykať... Steven pozor! Máš konkurenciu :) No a prečo tak vysoké hodntenie? - No lebo keď viete do čoho idete, tak s jemným úškľabkom na tvári sa to dá celé v pohode pozrieť. Tých pár vašich urážok (ako diváka) sa dá odpustiť. Tak ešte raz: pomaly si už na tieto vážne mienené sračky začínam zvykať... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jonathan Ecks (Antonio Banderas) je bývalý agent, ale nyní, po smrti své manželky se zabývá pouze počítáním prázdných skleniček v různých barech. Sever (Lucy Liu) je také agentka, která kdysi dávno přišla o své dítě. Tito dva (ač se navzájem moc nemaj rádi) se musí spojit proti milionáři Roberta Granta, který v Berlíně ukradl (samozřejmě ne on sám, na to má přece lidi) zákeřný virus a v těle svého syna ho převáží do jůesej. Navíc Ecks zjišťuje, že jeho žena není mrtvá, ale pod jinou identitou žije jako manželka právě Granta a že syn nemusí být až tak Grantův ... Uff, když zamhouřím všechny oči, tak bych tomu tu jednu hvězdičku dal. Akční scény jsou docela prima... akční, a když si člověk odmyslí takové detaily, jako že jsem ve filmu neviděl ani jednou někoho nabíjet pistoli, tak je to fajn. Banderas jako ochlasta je docela ok, ale Lucka Liu ho s přehledem překonává (jestli to není tím přiléhavým oblečkem?). Jo ještě zajímavej je Ray Park (ten žabák z Xmenů 1) v roli pravé ruky Roberta Granta. Na samotné zápletce nelze hledat nic objevného, od prvních okamžiků je naprosto jasné jak to dopadne (bez jakéhokoliv momentu překvapení), tak se zbývá jen těšit, kdo a jakým způsobem opustí tento svět... Dám dvě hvězdičky, i když ta druhá je taková ošizená - spiš tak 1,5* ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

ACHTUNG - SPOLERS! Jsme zpátky v osmdesátých letech! Chybí už jen atomová bomba a přišedší nějaký muskulaturní polda z kontinentální Evropy. Kdyby na Lucy Liu přišli poldové ze celých Spojených států amerických, ona je všechny zmasakruje. A divákům s IQ nižším, než je šedesát bodů, dementní scénárista vysvětlí vše až po zastrčení detonátoru do kapsy kalhot. Ale třeba ten film byl jen oslavou rodiny. Bleee. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Co mám začít kritizovat jako první? Tak začnem třeba u hereckých výkonů - ehm, dyť tam nikdo nehrál, tak co chci rozebírat? Banderas neví co hrát a Liu za celou dobu nepohne žádným svalem na tváří - kromě toho, když mluví. Celý film je prošpikován buď nějakou strašně chytrou kecačkou, či akcí, která probíhá tak, že Lucy Liu se postaví doprostřed celé té vřavy a začne všechny kosit a přitom, světe div se, nemá ani jedno škrábnutí.. a furt se tváří stejně drsně jako by se nechumelilo. Akce - zbytečně moc zpomalovaček, docela nepřehledná, strašně moc výbuchů a střelby. Dialogy - asi takhle ":D". Přesto jak je to blbé, tak je to navíc ještě zbytečně komplikované - v závěru jsem neměl nejmenší potuchy o tom, kdo je na čí straně a jak se to celé mohlo vyvinout tak debilním směrem. Deset minut před koncem jsem si říkal "prosím, ať už to skončí". Tak proč teda tak "vysoko" hodnotím? Asi za tu akci, jinak to stojí za prd.. a možná že ani za ten ne.... 3/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Game Boy vytvořil dle filmu stejnojmennou hru, která se uvedení dočkala rok před premiérou snímku. Právě to mohlo způsobit, že hra se nakonec dočkala větší popularity než samotný film. (Terva)

Reklama

Reklama