Reklama

Reklama

Koruna - Série 6 (2023) (série)


Sleep, Dearie Sleep (S06E10)

(epizoda)
  • Velká Británie Sleep, Dearie Sleep

VOD (1)

Obsahy(1)

Královna dá Charlesovi svolení, aby se oženil s Camillou. Před 80. narozeninami si pak má naplánovat vlastní pohřeb a upadne kvůli tomu do těžké životní krize. (Netflix)

Recenze (17)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koruna skončila, byla to jízda a konec je... dobrej. Camilla a Charles konečně můžou žít společně jako partneři a nemusí se schovávat, dokonce jsme se dočkali i svatby. Nikdy jsem neměla potřebu je nenávidět, jak Diana, tak Charles byli zkrátka dva lidi zapletený do vztahu, kterej byl pro oba trápením. Královna a Philip připravují pohřeb, a zatímco Philip by nemohl bejt šťastnější, Elizabeth radostí neskáče. Asi nikoho nepřekvapí, že Harry je jak utrženej ze řetězu, dokonce přijde i na dobře známou uniformu. Ach jo, Harry... Proslov královny na konci byl povedenej a závěr docela taky. Ale už od začátku nejsem fanoušek těch "duchů" bývalých postav, který se najednou začali v šestý sérii objevovat z čista jasna, když je tvůrci v minulých sériích nepoužili ani jednou. Je to divný, nehodí se to k atmosféře seriálu a bylo by lepší, kdyby to tam vůbec nedávali. Hodnocení: Ale jo, nebylo to špatný, ale ani to nebyl fenomenální konec. Řekněme - decentní/10 ()

Kej7my 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám skvělé zakončení. Přesně takové, jaké se sluší a patří na královnu. Být doma sama, tak to obrečím. Jediné, co mi tam trochu chybělo, bylo úmrtí prince Filipa. Když bylo ukázáno, jak plánuje svůj pohřeb, mohla tam být o jeho skonu taky alespoň zmínka. Každopádně i tak skvělý závěr seriálu. ()

Reklama

GinaT 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších finále všech seriálů vubec. Když si člověk vezme co se všechno dělo v těch následujících dvaceti letech (i když nepochubuju že to přesně s touhle myšlenkou bylo psaný), tak se to celé krásně propojí a uzavře. Ze sledování přípravy pohřbu, který jsme (bohužel) viděli teprve nedávnou napřímo, jsem měla husinu. A dudák už byl jenom tečka k dokonalosti. ()

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezchybné zakončení srdcového seriálu. Lépe si to ani nedovedu představit, vzhledem k tak perfektnímu výkonu Imeldy Staunton, vybalancovanému prostoru všech postav, návratu všech Alžbět, emoční investici a dokonalé atmosféře. Tohle je konec jedné éry a člověku doopravdy běhá mráz po zádech při sledování plánování Operace London Bridge, ještě když to není zas tak dlouho po Alžbětině smrti. Na motivu a myšlence posledního dialogu mezi Philipem a Elizabeth něco bude... Jedno z mých nejoblíbenějších seriálových zakončení ever! ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obleček  Harryho  na  večírku -  hoodně   špatný  .  Svatba   Charlese   s  Kamilou  - dobrý  .  Řeč  královny  k  novomanželům  -  SKVĚLÁÁÁÁ .  Písenˇ   od  dudáka  pro  královnu  prostě  hodně  dojemná  ,  až  člověk  zaslzí  .  A  rozhovor   královny  s  manželem  v  katedrále   až  mrazivý  .   Doslova .   Mrazivě  silné  a  hluboké  .   SHRNUTO  -    Výborný  díl   i  zakončení  celé  série  .  BRAVOOOO !!! ()

Galerie (9)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama