Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šesť žien sa vyberie spolu s turistickou sprievodkyňou do hlbokých lesov, aby na nejaký čas opustili rušný moderný život a našli pokoj v prírode. Ten však v týchto lesoch určite nenájdu, pretože vstúpili na teritórium obývané šialenými lovcami. (Marceloo)

Recenze (22)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film vypráví o partě holek, která se ocitá na kurzu přežití v přírodě. Hned záhy přichází zranění průvodkyně. Což jak později bylo tím nejmenším problémem. Kurz přežití v přírodě se s nástupem vidláků mění v boj o život. Nutno dodat, že parta holek není nikterak sympatická a podobně to je i s partou vidláků. Takže ani není komu fandit. " Quarries " je nudnou lesní vyvražďovačkou na které se dá s pohledu akce hodnotit jen poslední čtvrt hodinka. Jinak je to nuda, která neposkytne ani minimum napětí. Absence gore je taky velkým mínusem. I přes poměrně krátkou stopáž jde o zatraceně dlouhej film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Quarries“ možná není špatně natočený, ale chybí mu cokoli, co by z něj udělalo snímek, na který se budete chtít dívat s nadšením. Je to průměrně odvedená práce, především pak z hlediska příběhu, který nenabídne nic nového. A nakonec ani to napětí se pořádně nedostaví. Je to škoda, protože prostředí a premisa žen, které úspěšně bojují o život není špatná. ()

Reklama

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Quarries je rychle z hlavy vyšumící jednohubka bez chuti s ženským osazenstvem. Dva pěkné záběry na okolní hory. Čekal jsem tupou vybíječku, kde budu moci podle honoráře tipovat, kdo zmizí první, ale tohle bylo ještě horší. Nuda. Tvůrci se marně pokoušeli o vnitřní napětí. Film má ještě šanci vyhrát Oscara, protože od roku 2024 budou v Hollywoodu zavedeny rasové kvóty na obsazování herců a personálu a zde byla jen jedna Pákistánka. . ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je zase úplně šumák, kdo v tom hraje, jak v tom hraje a o co tam jde. Vlastně jde jen o to, jak moc budou povedené masky vidláků, kolik litrů krve vyteče či na jakou stranu se budou točit lítající nohy a ruce. A to všechno tady bylo špatně. Křupani měli vlastně jen jednoho degeneráta, který za mnoho nestál, krve tu bylo sotva do zkumavky a na nějaké utržené končetiny můžete rovnou zapomenout. Jo, technická stránka ušla a poslední čtvrthodina byla jakž takž snesitelná, ale to je sakra málo i na takhovouhle neambiciózní věc. 15% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ženské sa vyberú do divočiny a výlet sa zmení na boj o život, akonáhle narazia na partičku vidlákov. Podpriemerný lesný survival. Do polovice nuda, potom nejaké prenasledovanie a súboje. Nakrútené je to celkom schopne, a dokonca z toho mohlo niečo byť, keby sa tvorcovia aspoň trochu odviazali v gore. To sa však nestalo. Mordovačky sú buď chabé, alebo mimo záber. Tým pádom nie je o čo stáť. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama