Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (606)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Můj nejlepší filmový omyl tohohle roku. Zároveň i ponaučení, že nemám předem pohřbívat film o hrobníkovi. Má to šmrnc, vtip, lehkost, minuty utíkají jako polední pauza, k tomu nejsympatičtější obsazení českého filmu za poslední roky, supr muzika, výborný dialogy a krásná Péťa, která kdyby mě bývala učila na pětiletce, sedal bych si do první lavice dobrovolně a dělil se s ní o svačinu. Když ženskou na krku, tak tuhle. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem kedy som si naposledy takto českú komédiu úprimne užil. Nemyslím niečo ako bolo Celebrity S.r.o. alebo Život Je Život, kde film vedel o svojej hlúposti a rozhodol sa s tým pracovať. Myslím film, ktorý bol podľa mňa úprimne dobrý. Máme tu dobré a sympatické a vtipné postavy, situačný humor, ktorý funguje a veľmi dobré momentky, ktoré stoja za to vidieť. "Bezva Ženská Na Krku" podľa mňa funguje. Dokonca si myslím aj to, že Petra Hřebíčková a Ondřej Vetchý si rozumejú ako hereckí kolegovia a majú medzi sebou dobrú chémiu. Nemyslím si, že ide o vynikajúci film, ktorý by bol v niečom inovatívny, ale funguje ako príjemná ľahká komédia na príjemný deň. Čeknite si to a spravte si vlastný názor. Hodnotenie: B ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení ve formě komedie s plně sympatickým hereckým osazením. Vtipy byly krátké, inteligentní, hlavní hrdinka zábavná, příběhově jednodušší, ale s milými zvraty a postupně se rozvíjející. Taková krátká hezká vesnická komedie. Nejsem moc na české filmy poslední dobou, tento mile překvapil. 70 % ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hro, hro, hrozná kravina. Naprosto umělá, nevkusná a místy i hodně tupá. Jediným pozitivem je fakt, že se na Petru aspoň pěkně kouká, jinak nic, co by stálo za nějakou řeč. Langmajer se do těhhle rolí vůbec nehodí a Vetchý to zachraňuje jen tak na půl. Suma sumárum 97 mého života mi zas proteklo mezi prsty. Ach jo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Za jiných okolností bych zřejmě sáhnul k nižšímu hodnocení, ale vzhledem k tomu, co jsem v poslední době viděl, dávám tři kousky. Pravda, byla tady celá řada větších či menších pitomostí, ale faktem zůstává, že jsem se mohl docela slušně zasmát, a jako občasného modeláře mě slušně sejmula scéna s lakováním letadla. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (26)

  • Podle UFD sa film v premiérovom víkende nasadili v 134 kinách s návštevnosťou 83 667 divákov a tržbami 11 378 821 Kč, čím sa radí na 17. miesto nejúspešnejších filmov v rámci historických premiérových víkendov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama