Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Lung (Little Unicorn) se vydává do vesnice, jež se potýká s gangstery, kteří před lety zabili Lungovy rodiče. Lung plánuje svou pomstu a spřátelí se s ženou a jejím dítětem, kteří mají dobré kontakty s gangstery, a proto i mnoho nepřátel. Lung se musí brzy rozhodnout, ke které straně se přidat, aby se mohl konečně postavit svým úhlavním nepřátelům. (Epistemolog)

(více)

Recenze (4)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Špatný film s přehnaným hodnocením se známým komparzem z filmů Bruce a bez výrazného prostoru v choreu. Vteřinový záběr v závěru s Brucem je z jeho návštěvy natáčení, kde pózuje na place bez trička s dětským akrobatem. Existují i fotky a Bruce se kvůli těmto tajně natočeným materiálům přidaným do filmu bez jeho svolení soudil. Mohl za to jeho dlouholetý přítel Unicorn Chan. To byl také důvod, proč s ním Bruce v budoucnu odmítl spolupracovat. Kupodivu si snímek vedl dobře i komerčně a v kinech vydělal skoro milión HK dolarů. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo jasno, tady Bruce Lee opravdu nehraje a stejnětak ani Jackie Chan, hledal jsem je marně, jedině snad na konci v jednom extra záběru mimo film se zdálo, že tam je Bruce Lee, ale to je tak všechno a podle toho i vypadá velká část filmu, která v sobě má sice hafo soubojů, nicméně choreograficky, trikově, kamerově i celkově stylem natočení na natolik ubohý úrovni, až je to téměř trapný. Jediná záchrana je, že bitky se s blížícím koncem mohutně zlepšujou a v úplným závěru se na to dalo celkem i koukat a nevypadalo to nějak blbě a jelikož posledních 20 minut je jedna velká bitka, tak to bylo i zábavný. Ale nadhodnocení tohohle filmu je fakt extrémní ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Herec v hlavní roli Unicorn Chan a Bruce Lee byli dobrými kamarády od dětských let. Bruce Lee ve snímku Qi lin zhang (1973) skutečně nehraje, objeví se pouze v závěru v pětivteřinovém záběru z natáčení a to je vše. Jackieho Chana v komparzu lze identifikovat v jedné scéně jako jednoho z pětice výrostků, kteří sestupují ze svahu po schodech a dva z nich prohodí směrem k hlavnímu hrdinovi několik slov. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Akční režii měl na starost Little Unicorn, jenž ve snímku uvedl jako akčního choreografa i svého přítele Bruce Leeho, který navštívil natáčení. Z jeho návštěvy se zachovalo pár záběrů, které Little Unicorn tajně použil v závěru filmu. Tento čin zničil jejich dlouholeté přátelství a Bruce Lee ho řešil i soudně. (Epistemolog)

Reklama

Reklama