Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozmazlený Čchan So je vyhlášený lenoch. Sice ovládá kung-fu, ale moc se nenamáhá někde ho předvést. Jednoho dne se zamiluje do dívky, která prohlásí, že si ho nevezme, dokud se nestane mistrem kung-fu. Čchan neváhá a přihlásí se do turnaje. Uspět bude vzhledem ke zmanipulovaným rozhodčím problém. V tuto chvíli však Čchan netuší, že má před sebou mnohem složitější úkol. Porazit v souboji mocného bojovníka, který usiluje o císařský trůn. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Puol 

všechny recenze uživatele

Ďalšia patrične ujetá kungfu komédia so Stephenom Chowom, tentokrát by som to kung-fu i celkom zdôraznil, hlavne v prvej polovičke su súboje veľmi svižné. Za povšimnutie stojí i krásna Sharla Cheung, ktorá sa často objavuje v Chowových filmoch. Kto ma rád jeho humor určite bude po zhliadnutí filmu spokojný ako som bol i ja. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemny prekvapeni a fakt desna uchylarna. Chow je naprosto dokonalej a roli nehoraznyho frajirka, povalece, ale taky kung-fu profika si vylozene uziva, jeho kung-fu spiciho Lohana je spolu s opilym kung-fu asi to nejuchylnejsi, co jsem v tomhle zanru videl. No a o pribehu se ani nema moc cenu zminovat, to je slatanina vseho moznyho, hlavne komedie, ale taky fantasy, sem tam nejakej ten vaznej moment, armada zebraku, boj s cisarskou armadou, proste ujetost. Ale dokaze to celou dobu skvele bavit a souboje jsou paradni. Lepsi 4*. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Dějově a vtipností se to řadí spíš k těm horším Chowovkám, ale naproti tomu je tu až nečekaně mnoho kung-fu soubojů, který tam mohutně režíruje samotnej Chow, což je v jeho začátcích téměř nevídaná věc a jde mu to moc dobře a i za pomocí triků a dobrý choreografie se vtipnost a nápaditost soubojů přenáší do atmosféry celýho filmu a rozhodně to pobaví, ale Stephen Chow umí rozhodně víc a má lepší filmy ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Milujem šialené japonské kung-fu filmy, kde sa mieša humor s akciou. A toto so Stephenom Chowom nemá chybu. Iné jeho filmy nepoznám, ale toto ma zaujalo. Bola to fakt sila. Páčila sa mi aj fantasy časť a trošku mi to pripomenulo Opičieho kráľa. Najšialenšie bolo, asi keď na žobrákov išiel smrtiaci plyn a oni: "Dajte si šťanky, to ten plyn neutralizuje.", vtedy som myslel, že umriem od smiechu, fakt sila. Super film, ale k 5 hviezdám mi niečo chýbalo, asi to, že tá zmes kadečoho bola až príliš. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Rozmazlený syn provinčního generála se zamiluje do dívky, jež ho odmítne s tím, že si ho vezme jen v případě, pokud vyhraje císařskou soutěž kavalírů v pěti disciplínách. Jedna z disciplín však vyžaduje psaní, což se nikdo z generálovy rodiny nikdy za celé generace nenaučil. Podvádět se dá ale vždycky. Jak tohle jen dopadne? Velice slibný začátek trochu kazí druhá půle a samotný závěr. Přesto super zábava. Stephen Chow opět nezklamal. 80 %. České titulky zde ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama