Reklama

Reklama

Noc hrůzy

  • Československo Hrůzná noc (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Charley Brewster (William Ragsdale) je naprosto obyčejný americký teenager, jehož matka je přesvědčena, že to se sledováním hororů v noci trochu přehání. Charleyho život je nazáživný - dokud nezačne mít pocit, že jeho milý ale podivný soused Jerry Dandridge (Chris Sarandon) je ve skutečnosti upír. Nikdo, a nejméně ze všech pak policie není ochotna uvěřit, že je Dandridge zvrhlým vrahem, který má na svědomí pěknou řádku nezvyklých vražd. Při pátrání po důkazech, které by šaramantního milovníka lidské krve usvědčily, Charley najde spojence v Peteru Vincentovi (Roddy McDowall), bývalé hvězdě hororových filmů a moderátora televizního pořadu Hrůzná noc. Pak teprve ale začne ta pravá noční můra... (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Pro milovniky 80's filmovy raj. Predevsim samozrejme skvela synth hudba Brada Fiedela, dominujici filmu, ktery se s tim ale vubec nemaze, proste regulerni smazba s upirama, vlkodlakama, 80's mladezi a lovcem upiru, ktery poctil Vincenta Price. Dalsi prim hraji klasicke oldschool hollywoodske masky a mutace ala Cronenberg a fakt, ze to pomerne zrucne balancuje na hrane atmosferickeho hororu a vtipne komedie. Jsem pomerne zdesen co bude zase za znesvecujici slataninu chystany remake. 8/10 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejklasičtějších zástupců komediálního hororu druhé půlky osmdesátých let. Příjemné obsazení (z něho nejvíc válí Chris Sarandon coby hlavní upír), parádní masky, od první minuty skvělá atmosféra a místy černý humor. To jsou hlavní atributy této legendy porevolučního boomu VHS, jejíž ošuntělou kopii měli mnozí z nás doma. Film, co si povinně pustim jednou do roka. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz v 80. rokoch horory nestihali za kultovymi dielami 70. rokov /Alien, Deliverance, Jaws, Texas Chainsaw Massacre/, ale stale ide o nadpriemernu upirinu. Tom Holland je skuseny reziser, to vidno z kazdeho zaberu, akurat to zanrove spojenie horor/komedia mi dost vadi, preto to tentokrat nebude absolutorium. 75 % ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Skvělé masky, výborná zábava, nic moc hrůza. Je to zkrátka takový odpočinkový rodinný horror, u kterého se příjemně pobavíte všichni. Mně osobně se velice líbil a vzpomínám, jak jsem se na něj kdysi dávno koukal s vytřeštěnýma očima. Teď už je to spíše pro zasmání, ale své kouzlo neztratil ani po letech. 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemny prekvapeni, paradni mix mezi komedii a hororem. Pribeh sice neni buhvijak komplikovanej a da se lehce predpovidat, ale je tu spousta skutecne vtipnejch hlasek a vtipku, par povedenejch lekacek, sem tam nakej hezky prasackej zaber s docela obstojnejma trikama a hlavne perfektni atmosfera. Dalsi plus jsou zabavny postavy, herci hrajou na horor docela obstojne a nejvic me bavil neskutecnej dobytkar Stephen Geoffreys jako Evil Ed. Takze filmu nemam moc co vyktnout, proste paradne zabavnej horor. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • V úvodnej milostnej scéne je možné si všimnúť, že Amy (Amanda Bearse) si vyzlieka blúzku. Keď však Charley (William Ragsdale) prebehne k oknu, je oblečená a pri opätovnom zábere na ňu je opäť bez blúzy. (Miagy)
  • Tom Holland nešťastnou náhodou rozbil atrapu netopýří kreatury, která se před dalším filmováním musela zpevnit. (Stocki)

Související novinky

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

17.11.2020

Režisér Tom Holland (Dětská hra) pracuje na pokračování svého klasického upířího hororu Noc hrůzy z roku 1985. V tuto chvíli si jistě mnozí z vás říkají, že Noc hrůzy přeci už má jednak pokračování z… (více)

Reklama

Reklama