Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (319)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Omšelý a předvídatelný příběh, na který mě připravovaly upoutávky, naštěstí zachraňuje humor a nápaditý svět, ve kterém se to všechno odehrává. Ve výsledku si myslím, že je Raubíř Ralf a internet stejně dobrý jako první film a má i podobné slabiny. Kéž by se tak tvůrci rozhodli strávit (mnohem) více času v té Disney části, ve které bylo naprosto všechno...! ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka s pár docela povedenými vtipy (králík!, Pan Vyhledávač), která by mohla být klidně o půl hodiny kratší. Nemůžu tomu nic zásadního vytknout, ale ani tam nebylo něco, u čeho bych si říkal "wow, to tu ještě nebylo". Btw, nevíte někdo, proč se dneska už i dětský filmy nedělají se stopáží pod dvě hodiny? ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda navíc za první mezititulkovou scénu, která rozhodně není určená malým divákům, muhehe. Jinak se Raubíř Ralf snaží, seč mu jeho mega pěstičky stačí, ale je to zoufalé. Jasně, je tu spousta náznaků, retro prvků (nová Pocahontas!) a pomrkávání na dospělé diváky, ale... to zkrátka animovanému filmu podle mě nestačí. Ralf se snaží nabídnout i nějakou myšlenku, ale ta se vlastně objeví až na poslední chvíli, a proto působí poměrně nevěrohodně. Navíc dvě hodiny jsou na kreslený film podobného ražení opravdu moc. Ralf mě zkrátka nepřesvědčil. Ale princezny se mi líbily, to zas jo. A taky C-3PO! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prvního Ralfa už si moc nepamatuji, jen vím, že to byl krásně udělaný retro animák, který děti potěšil sympatickými postavami, dospělé donutil příjemně zavzpomínat a všechny nalákal na pěkný vizuál. Druhý díl už spíše sází na moderní dobu než nostalgii a přestože je film pořád krásný na pohled, není už tak zábavný a triviální zápletka nedokáže bavit po celé dvě hodiny. V tomto případě by stopáž kolem 90 minut byla přijatelnější. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

57. celovečerní Disney Ultimátní moderní Disneyovka plná easter eggů a různých vtípků. Kdo sledujete jen v češtině, zkuste někdy i originál, protože už jen propojení těch postaviček s konkrétními herci je něčím, nad čím se budete usmívat. Gal Gadot jako Shank, Jane Lynch, Alfred Molina... :) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • V prvním filmu Raubíř Ralf (2012) má na sobě pan Litwak cedulku se jménem Stan, v tomto díle má cedulku se jménem Del. (LaserJet)
  • Logo pre film bolo vytvorené tak, aby pripomínalo ikonu aplikácie, zatiaľ čo banner "Wreck-It Ralph" sa podobá na upozornenie / aktualizáciu. (LuiCJ)
  • K přechodu mezi scénou, kde se Vanilopka seznámí s princeznami a scénou, kde princezny naučí nosit běžné oblečení místo šatů, je použit takzvaný „Batman Transition“. Namísto loga Batmana se ovšem objeví logo Walt Disney. (LucasAbelle)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama