Reklama

Reklama

Cestovatelé časem

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (2016–2018), 25 h 52 min (Minutáž: 43–50 min)

Tvůrci:

Brad Wright

Hudba:

Adam Lastiwka

Hrají:

Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Jared Abrahamson, Reilly Dolman, Patrick Gilmore, Leah Cairns, J. Alex Brinson, Jennifer Spence (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Tým pěti "cestujících", kteří cestují z velmi temné budoucnosti pod vedením tajemného "ředitele". V podstatě jsou schopni promítnout/přenést své vědomí na lidskou bytost, která buď umírá, nebo má v úmyslu zemřít v 21. století. Každý tým se skládá z historika, lékaře/doktora, dvou vojáků a jednoho vůdce. Jejich vědomí se přenáší na náhodnou osobu stejného pohlaví, jako je osoba z budoucnosti. Žijí v těle svého hostitele, zatímco pracují na svém poslání. Historik je také schopen informovat a přednášet události, které se stanou v 21. století, a tak je možné tyto události ovlivnit nebo změnit. (AXN)

(více)

Diskuze

j.s.lev

j.s.lev (hodnocení, recenze)

Dobrý den. Ani nevím, proč jsem to začal sledovat podruhé - snad proto, že už si z toho skoro nic nepamatuji. Druhá řada, pátý díl - a hele - v roce 2017 Kanaďané vydávají "fiktivní" varování o novém nebezpečném viru chřipky... Josef Sojka.

godzilak

godzilak (hodnocení, recenze)

 No nevím... skouknuto za víkend, to je možná ten problém, ale za mě je to dost slabý ... nízkej rozpočet by nevadil tolik, jako chyby ve scénáři a hlavně je to snadno předvídatelný, neděje se víceméně nic zajímavýho co by nešlo odvodit nebo předpokládat ... víceméně je to klasika na systému nesmrtelná parta hrdinů zachranuje zemi a víceméně na co hrábnou to se jim podaří , ale je to opět pramarněná šance, protože námět jako takovej by byl super, ale muselo by se to natočit úplně jinak ...  

SteewCZ

SteewCZ (hodnocení, recenze)

Byť to není něco mind blowing, seriál mě skutečně pohltil a za mne herecké obsazení je skvělé! 

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Kanadsky serial natacany vo Vancouveri. Prva seria vyborna 4*, druha uz zacala, zatial velmi slubna prva epizoda (druhej serie). Objavi sa tam aj Amanda Tapping <3

Reklama

Reklama