Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad "B-Rad" Gluckman (Kennedy) se snaží celý svůj mladý život působit jako pravý černošský raper, ačkoliv žije v Malibu. Situace se stane neúnosnou v okamžiku, kdy jeho životní styl ohrozí otcovu kandidaturu na post Kalifornského guvernéra. Vedoucí kampaně (Underwood) příjde se zajímavým řešením. Najme dva herce (Diggs a Anderson) působící jako skuteční gangsteři, kteří B-Rada unesou a přemístí ho do skutečného gheta v Comptonu. Nestačí než doufat, že B-Rada realita raperského života odradí a navrátí jeho život do konvenčních kolejí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Vercetti 

všechny recenze uživatele

V dřívějších dobách, kdy jsem ještě místo kalhot nosil pytel od brambor, v dobách, kdy jsem si začal kurvit uši a vkus skřeky majetných amerických opičáků a s kamarády jsme si povídali o tom jak bychom conejlíp tuningově dokurvili starý Škodovky, Golfy, Kadety, Vectry a jiný vraky, na který dneska nemám ani v sériový výrobě, jsem tuhle věc měl velmi rád a smál jsem se u toho tak, že jsem prskal kusy granulí na tátovu televizi. Ale časy se mění a lidé též. Dneska je to už jenom nostalgické guilty pleasure. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý snímok. Pár slušných vtipov zabíja neskutočná nuda, trapnosť či scenaristická impotencia (a to ešte nepočítam záverečné moralizovanie, ktoré ma neskutočne vytočilo a bolo tak povediac poslednou kvapkou). To čo predvádza Jamie Kennedy je neskutočná mizéria a nadobro ma presvedčil, že sám nedokáže utiahnuť film, ani keby sa rozkrájal na malé kúsky a tieto následne spálil autogénom. Jednoducho strašné. ()

Reklama

BlackVelvet 

všechny recenze uživatele

Je to silena, silena kravina, jenze podle mne je to proste skvela kravina, lec bohuzel kulturne neprenosneho typu. Absolutne si nedokazu predstavit koukat na to v cestine, cele to stoji na anglictine a na tom, jak si bilej kluk hraje na "negga" a mluvi jako oni, frazuje jako oni a pouziva slovnik jako oni. V cestine sem nevidela, ale proste vzhledem k tomu, ze humor je celej zalozenej na slangu, vyslovnosti atd. tak si fakt nedokazu predstavit, ze by to v CZ fungovalo. V AJ je to dost dobry podle mne, nasmat se u toho da dost. Uz jen to, ze si Bradley rika B-Rad proste nebude davat ceskemu publiku vetsinou smysl, to same nebude dost jasne u B-Rad a Sean & PJ (B-Rad je bilej ale mysli si, ze je cernej, a Sean a PJ jsou cerni, ale mysli si, ze jsou bili). Film ma hodne one lineru, jenze zase totalne neprelozitelnych. Jamie Kennedy je v tomhle fimu skvelej, pokud ho znate z jinych filmu, tak je videt, jak skvele B-Rada dotahl do konce. Pro nezasvecene, B-Rad je ze skece, z The Jamie Kennedy Experiment. A podle mne je B-Rad mnohem lepsi nez Ali-G. Ale celkove je to fim, kterej proste CZ publikum asi mine, neni tady hip hop tak zakorenenej, unikaji kulturni reference a vtipy a chtelo by to na titulky mistra, aby si s tim dokazal nejak pohrat (jestli to vubec jde). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Van Tongeren: 1. Girls, Girls - Snoop Dogg ,2. I Told Ya - Grandaddy souf ,3. Most Wanted In Malibu - Jamie Kennedy AKA B-Rad ,4. Chug-A-Lug - Pastor Troy ,5. Really Don't Wanna Go - David Banner ,6. Crush On You - Mr. Cheeks ,7. Blah, Blah, Blah, Blah - 702 ,8. In Here Ta Nite - Rated R ,9. That's Dirty - Dirty ,10. Play That Funky Music (White Boy) - Young Dre ,11. I Want You Girl - Butch Cassidy ,12. California - Akia ,13. Choppa Style - Choppa ,14. Get Back - 504 Boyz , ()

Martinibaby odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo! To by měli používat jako mučící nástroj! Ne vážně, film jsem viděla úplnou náhodou v autobuse nejmenované žluté společnosti a během sledování se objevilo jisté nutkání proskočit oknem a utéct. Zápletka veškerá žádná, herecké výkony veskrze marné a co se humoru týče - trapnost nad trapnost. Nikdy se na to nedívejte, je-li vám život milý a čas pro vás má aspoň nějakou cenu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama