Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Masaru Kato je na cestě z práce domů svědkem strašlivého incidentu v metru, kde je napaden starší muž. Když se Kato pokouší zraněnému pomoci, pozornost útočníka se zaměří na něj a Kato je ubodán k smrti. Toto však není jeho poslední hodinka, a tak se mladý muž probouzí v tajemném pokoji. Zde se potkává s televizní celebritou Reikou Shimohirou, postarším pánem Yoshikazu Suzukim, tajemným mladíkem Joichirem Nishim a naštvaným mužem, který se ani neobtěžuje představit. Od Suzukiho se Kato dozvídá o tom, že i oni kdysi zemřeli a stejně jako on se objevili zde. Pokoji vévodí velká černá koule, které ostatní říkají Gantz a která dohlíží na brutální hru, které se musí tato skupina zúčastnit... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Budoucnost moderního a vyspělého animovaného filmu je v rukou šílených mistrů z Dálného východu. Mým zbožným přáním je, aby animované filmy mnohem víc vstoupily do drsnějšího podání v žánrech, kam se stále bojí. Asiati jsou v tomhle napřed, jen ještě potřebujeme, aby ten děj nebyl jak z Playstation 2. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapilo, jak to bylo dobré. Teď nemyslím jen vizuální stránku, i když i ta je celkem ohromující, ale myslím spíše v tom smyslu, jak skvěle se povedlo předělat mangu do 3D podoby s tím, že budete jednotlivé postavy nadále poznávat. Dějově se to hodně podobá manze, takže spousta akce a příběh nic moc, ale funguje to, oproti ostatním "Gantz" filmům. ()

Reklama

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

v podstatě jde o jeden a půl hodiny trvající bitku, kde se střídá "děj" (=postavy vyděšeně a zmateně koukají kolem sebe) a "akce" (=postava vezme pistoli ...a vystřelí). Možná ještě horší než nudnost tohoto téměř odpadního snímku jsou ty počítačem vytvořené obličeje postav s totálně nezvládnutou mimikou. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Krev, temný svět a extrémně cool a kreativní monstra. Gantz: O je neskutečný brutální akční nářez, který od začátku do konce baví a hlavně překvapuje velmi zajímavými monstry a parádní animací. Je to výborný spektákl plný super postav, zasazený do světa, který fakt nepůsobí příjemně (v dobrém smyslu slova). Šel jsem do toho poslepu a dokoukal jsem to celý nadšený. Palce nahoru a 5/5. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

... alebo o tom, ako si milovnik akcneho anime uzije svoju extazu. Odklon od stadardneho Gantzu nie je vobec zly. Nesustredi sa uz tak na dejovu liniu a postavy, ale hlavne na mega akciu v Tokyu a Osake... Alienov je hafo a od vymyslu sveta, su vazne skvele animovani. Akcie, krvi a masakrov je viac nez dost.. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama