Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou 2

(festivalový název)
  • USA The Texas Chainsaw Massacre 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dva kluci se vydávají na největší pařbu svého života, když jim cestu zkříží neznámá postava s motorovou pilou. Stretch, které zavolají do rádia vyslechne jejich vraždu v přímém přenosu. Netuší tím, že se dostala sama na seznam mrtvých a zdá se že texaský masakr ani po 13ti letech neskončil... Po útoku v rádiu (kde přežije) se sama na vlastní pěst rozhodne vypátrat vrahy, ale končí v zajetí. Na pomoc přichází "Levák" (Dennis Hopper). (Rodriguez)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Během těch třinácti let mezi prvním a druhým dílem musel Tobe Hooper podstoupit lobotomii, jinak si to vysvětlit nedokážu. Vše, co z jedničky dělalo vynikající a silný zážitek, je u druhého dílu nahrazeno vydatnou porcí stupidity a trapnosti. Pár černohumorných hlášek bylo vtipných, dvě tři scény měly určitou atmosféru, ale to je jinak všechno. Uncut version je navíc ještě pekelně dlouhá. A ani ten Dennis Hopper nebyl žádná sláva. Chápal bych, kdyby tento film natočil někdo cizí, kdo se chce přiživit na úspěchu jedničky, ale jak tohle mohl vytvořit sám Hooper, to vážně nepobírám... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po skvelej jednotke tu máme pokračovanie, ktoré režíroval Hooper, ale pojal to trochu komediálne až sparodovane, pretože niektoré scénky sú srandovné, alebo menej vtipné. Leatherface tu poskakuje ako blázon, zamiloval sa do mladej dievčini, ktorá robí v rozhlasovej stanici. Máme tu komplet rodinku, dedka ktorý nevládze poriadne zdvihnúť kladivo, nejakého obchodníka a otca celej rodiny a šialeného paka, ktorý má na hlave nasadené železo a furt si ho škrabká. O atmosfére tu není ani reč, a tak nám ostáva ta otrepaná komédia, ktorá vás miestami prestane baviť, ale niečo zachraňuje Dennis Hopper, ktorý bude bojovať proti Leatherfeacovi s pílou 40 percent. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Keby som sa na to aj pozeral ako na nejakú paródiu, je to príliš nudné, aby som sa priklonil k dvom hviezdam. Tých pár fórikov a jedna dobrá ľakačka je však príliš v úzadí na úkor trápneho behania, vrieskania, kecania a žiadneho zabíjania. Ešte aj Zombieho vykrádačka tejto "klasiky" DOM 1000 MŔTVOL bola o trochu lepšia. A nie je tu ani jeden záber na vypleštené očné buľvy... ()

demented 

všechny recenze uživatele

Dennis Hopper vyzbrojený troma (!) motorovými pílami versus Leatherface - to znie ako dobrá trashoidná zábva. Bohužiaľ, pravda je to len z polovice. Trash to síce je a poriadny, ale so zábavou je to už trochu horšie. Neviem, ale ja si myslím, že pohľad na zamilovaného Leatherface a jeho ťažkú dilemu (Sex or saw?), je skôr smutný ako zábavný :) ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Inspirace pro Zombieho ano včetně bláznivého Moseleyho, který zde připomíná Pennywise z IT. Slátanina, která se postupem děje paradoxně zlepšuje a podzemní tunel hrůzy připomíná levné strašidelné domy z dětských lunaparků. Přítomnost Hoppera s pilami namísto koltů nechápu. Zajímavý komentář JFL a Slasher - za mě je však zdejší hodnocení pod 50 % zasloužené. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (20)

  • V rozhlasové stanici můžete vidět na stěně plakát skupiny Fine Young Cannibals. (Chatterer)

Reklama

Reklama