Reklama

Reklama

Dr. Marcus je renomovaným psychiatrom, ktorý sa rozhodol, že sa prostredníctvom novej knihy podelí s čitateľmi o informácie z jeho posledného výskumu. Samotným obsahom majú byť rozhovory s duševne chorými pacientmi, trpiacimi rôznymi nočnými morami, vďaka ktorým skončili v útrobách psychiatrie v Spring Valley. Ako však prebieha jeden pochybný dialóg za druhým, začína si Dr. Marcus uvedomovať, že sa v liečebni nachádza pacient, ktorý skrýva temnejšie tajomstvo, než všetci ostatní ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Záležitosti z prostředí psychiatrické léčebny, ve které několik pacientů vypráví své příběhy, díky kterým jsou za katrem. Tím je docíleno toho, že film působí částečně jako povídkáč, který spojuje pouze porchní vrstva, kterou je ona léčebna. Musím říct, že pro mě je to příjemný kus, který díky konceptu disponuje žánrovou rozmanitostí, což není při dané stopáži vůbec na škodu. Bavilo mě to. 65% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Delší stopáž je u většiny podobných filmů spíše na škodu, ale tady to neplatí. Patient Seven jen sled několika minipovídek téměř všech většinových hororových žánrů, který rámuje linka psychiatra v ústavu pro duševně choré. Jako u většiny povídkových záležitostí jsou tu příběhy dobré a slabší, ale žádný není vyloženě špatný a kupříkladu "fólie" je vynikající. Závěrečný twist nepřekvapí, ale ani neurazí. Fajn je i obsazení a Ironside zase po delší době potěšil. Spokojenost. 75% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, hororovo mne milé prostredie a slušné rozuzlenie na záver, aj keď dosť predvídateľné. Niektoré poviedky ma bavili menej, niektoré viac (hneď prvá bola výborná a potom o tom dievčati čo si vyvraždila rodinu), no celkovo to malo dobrú, vťahujúcu atmosféru. Nenudil som sa a to je to hlavné. Lepší priemer. 65/100 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dr. Marcus je renomovaným psychiatrom, ktorý sa rozhodol, že sa prostredníctvom novej knihy, podelí s čitateľmi o informácie z jeho posledného výskumu. Samotným obsahom majú byť rozhovory s duševne chorými pacientmi, trpiacimi rôznymi nočnými morami, vďaka ktorým skončili v útrobách psychiatrie v Spring Valley. Ako však prebieha jeden pochybný dialóg za druhým, začína si Dr. Marcus uvedomovať, že sa v liečebni nachádza pacient, ktorý skrýva temnejšie tajomstvo, než všetci ostatní ... Myslel som si, že to bude omnoho horšie. "Patient Seven" je "(ne) klasickým" poviedkovým hororom, ktorý divákovi vďaka odlišnosti nočných môr, ponúka rôzne story hororových subžánrov (napr. slasher, zombie a pod ... ). Masky boli solídne, gore keď sa objavilo nebolo najhoršie, natočené je to pomerne zručne, pričom v určitých pasážach snímok disponoval celkom dobrou atmosférou. Mne sa to páčilo - 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak musím uznat že Patient Seven mi kápnul do noty. Povedenej mix povídek se špetkou humoru a s " nečekaným " koncem. Potěšil mikro štěk mé oblíbenkyně Amy Smart a Michael Ironside a jeden z jeho nejpovedenějších hereckých výkonů. Neříkám že tenhle kousek přichází s něčím novým, ale dokázal udržet mou pozornost a určitě mě nenudil. . ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama