Reklama

Reklama

Maximum Potential

Reality-TV / Sportovní
USA, 1987, 52 min

Obsahy(1)

Hvězda herce Dolpha Lundgrena vylétla koncem 80. let prudce vzhůru, po několika prvních úspěších se rozhodl s publikem podělit také o svou vášeň pro sport. Lundgren na VHS nejdříve představí svou filozofii spočívající v udržení rovnováhy mezi myslí a tělem a následně v pěti tematických kapitolách předvede své cvičební metody pro získání skvělé fyzické a ve výsledku i mentální kondice. Jednoho ze cvičebních sparingpartnerů ztvárnil Frank Zagarino, matador béčkových filmů 80. a 90. let. (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No jak ohodnotit Lundgrena, který tu běhá, dělá kliky, dřepy a jiné cviky? No přeci kladně, protože mu to jde (šlo) mnohem lépe, než většina jeho hereckých výkonů. Tady jde totiž vidět, že když dělal to, co ho skutečně bavilo a šlo mu, tak v tom dokázal být i sakra přesvědčivý. Škoda jen, že mu to nevydrželo ještě hodně dlouho a místo toho se vrhl na natáčení podřadných céčkových braků. ()

Reklama

otík

všechny recenze uživatele

Instruktážní film Dolpha Lundgrena z dob, kdy cvičil a měl neskutečné tělo. Svou angličtinou a poněkud horší mluvou komentuje své cvičení, doporučuje, jak se protáhnout třeba v kanceláři, ukazuje rozštěpy, bicepsy a to vše kolem. Zajímavá sebereklama. Jen škoda, že mu tenhle styl života moc dlouho nevydržel. Vidět ho v pozdějších filmech totiž ukazuje, že se cvičení už tak poctivě nevěnoval. Hudba: W. Michael Lewis ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama