Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (Cinemart)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (143)

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Kto by nemal rád našich malých chlpatých maznáčikov? Prvý film sa mi dosť páčil a preto neviem prečo ma dvojka až doteraz úplne minula. Ide o klasické pokračovanie, ktoré už nemôže dosiahnuť kvalít prvého filmu, avšak aj napriek tomu je tento film príjemnou zábavou s krásnou animáciou, ktorá je dostatočne roztomilá a sexy zároveň. Zaujímavé bolo rozdelenie filmu na tri samostatné príbehy, ktoré sa na konci zlejú do jedného. Neboli síce nejak dejovo prepracované a hneď na začiatku každého jedného z nich ste vedeli, ako presne bude prebiehať, ale minimálne jeden z nich (ten s Roosterom a farmou) ma svojím milým posolstvom zase vhodil do detstva. Ostatné z nich postrádali nejakú hlbšiu myšlienku, takže som sa ako divák musel uspokojiť s napínavosťou a animáciou. Celkovo vo vás tento film zanechá fakt málo a smiať sa pri rôznych vtipoch budete len málokedy, ale ja ako milovník domácich zvieratiek som si to celkom užil a miestami ma to nútilo premýšľať, či si môj pes pri robení podobných volovín myslí rovnaké veci, ako Max a jeho kamaráti. Myslím si, že deti budú spokojné a dosť si film užijú, ale nič veľkého nečakajte. 7/10 ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Podle mě o něco slabší než jednička. Film sestává ze dvou prakticky nezávislých dějových linií (z nichž zejména ta na farmě mi přišla poměrně zbytečná), které se spojí až v poslední části filmu. Filmu chybí taková ta kompaktnost jedničky, ale jinak se jedná s poměrně slušnou rodinnou podívanou na jedno zhlédnutí. 65% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to lepšie ako jednotka, pretože si ju už moc nepamätám, no pamätám si, že ma bavila. A pri dvojke uslintaných chlpáčov som sa taktiež bavil. Príbeh, postavy, vtipne scény, či slovenský dabing, všetko sa tu podarilo a ja som sa po dlhšom čase znova fajn bavil, pri niečo animovanom. 75% - 4* ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

První díl si upřímně už moc nepamatuji, ale něco mi říká, že tenhle se mi líbí víc. Pěkné střídání lokací a různé dějové linie, které se ve finále propojí. Studio Illumination podle mě v poslední době nevydává zrovna dobrý snímky, přesto druzí Mazlíčci mě dokázali pobavit a ke konci i trochu dojmout, z čehož jsem byla sama překvapená. Animace je roztomilá a dětem se film líbit bude. Dospělák se buď pobaví a nebo bude muset tu hodinku a půl vydržet, což není tak hrozný. :) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní a nestává se mi to často, ale Tajný život mazlíčků 2 se mi líbil více než jednička. Nevím čím to je. Možná pomohlo přesunutí Maxe na venkov, to jsem se hodně nasmál. Jedním z důvodů může být i to, že film je tentokrát rozdroben do tří různých dějových rovin nezávislých na sobě. Jak režisér tak scénárista mají s animovanými filmy bohaté zkušenosti a tady jsem se hodně pobavil. U některých scének opravdu dost. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Auto Katie a Chucka má stejnou RZ jako cirkusová dodávka. (vojacekr)
  • Film mal byť pôvodne uvedený do kín 13. júla 2018, ale nakoniec tomu tak bude až 3. júla 2019. (LuiCJ)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama