Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné, nízkorozpočtové a cheezy akční béčko, které těží především z vtipného scénáře, který si nezřídka utahuje ze zajetých žánrových klišé a také samozřejmě z Arnolda Schwarzeneggera, jenž se sice objeví až ke konci filmu, ale rozhodně nezklame. Díky krátké stopáži film rychle uteče a kromě kamery (něco mezi POV Hardcore Henry a klasikou) a chabých efektů vlastně nemám filmu moc co vytknout. Jedná se zkrátka o takovou hříčku, na níž je vidět, že ji tvůrci stvořili jen tak pro radost. Lepší 3* ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě ze začátku trošku odradilo hodnocení, ale jak bývá zvykem, není nad to, udělat si svůj názor. Ulítlá a pro mě přirozená zábava ve stylu Waititiho "Co děláme v temnotách". Moc peněz to nestálo a je to na tom samozřejmě vidět. Vtipy jsou víceméně béčkové, scénář žádný a Arnold tam zase tolik času nehraje, ale svým způsobem to jako celek velmi dobře funguje a čím blíže je film konci, tím více by člověk chtěl vidět víc - stopáž je však akurátní a další minuty by snímku jen uškodily. Jo a jako bonus vám k závěrečným titulkům Arnie zazpívá country, co víc si přát. 76/100 ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Malá gangsterka s nadhledem a humorem podobným americké verzi Kanclu mi až překvapivě sedla. Každá z najmutých postav měla svoje roztomile idiotské mouchy, které vám při sebemenší akci s ladností zabijáka dokazovali. Po překročení půle jsem marně pátral, kde je náš Arnie a hle, doma v pyžamu a má to skvěle připravené. Celý zbytek filmu si doslova urval pro sebe a vůbec mi to nevadilo. Srandovní překvápka a slyšet zpívat terminátora country písničku, nikde tady ani ve vesmíru se to už nestane. :) Tak nízké hodnocení si nezaslouží. 65% ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer říkal jsem si, že to by mohla být dobrá zhovadilost a sranda. Jediný co to není je sranda. Film má 90 minut a to úplně zbytečně. Kdyby to mělo třeba jen 30 šlo by to. Jediný co je tam dobrý je těch 15 minut s Arniem, jenže to je až na konci a vydržet těch zbylých 70 minut je docela fuška. Jako film, u kterého se bude pít či se opájet něčím ostřejším a ve více lidech by to možná jako blbej vtip šlo, ale jinak teda fakt ne. 20% a to jen za Arnolda Schwarzeneggera. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Něco tak absurdního jsem už dlouho neviděl a když tam 15 minut před koncem vtrhne Arnold, tak je vymalováno. Pořád přemýšlím, jak moc špatně na tom asi je, že se zaprodá k něčemu takovému, ale ono to bylo natolik stupidní, až to vlastně jako jednohubka na jeden večer docela zafungovalo. Samozřejmě s notnou dávkou alkoholu a bez očekávání čehokoliv je to asi trochu lepší. A slyšet v titulkách Arnolda zpívat? To je bonus minimálně za tu třetí hvězdu. :D ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)
  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama