Reklama

Reklama

Pre Vis Action

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
Velká Británie, 2016, 6 min

Recenze (20)

Davies182 

všechny recenze uživatele

V měřítku celosvětové kinematografie aktuálně zdaleka nejlepší a nejdravější kinetika plus přehledná choreografie. Gareth Evans byl v minulém životě Rónin. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ve srze průměrná akční záležitost, která se sice odehrává mezi samuraii,ale je to jen jejich nápodoba, v technice boje i ve tvářích přítomnch herců z indonésie je přiliš vidět nejaponsko (to už Keanu Reeves v 47 roninech vypadal víc japonsky), co chválím je černobílý vizuál, díky kterému není tak vidět, že jsou meče tupé a můžou být přítomny i záběry na čepele zblízka. Ucházející. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Parádní jednohubka alá Evans. Choreografie soubojů je na dobré úrovni, tempo zběsilý a po hudební stránce je to dokonalost. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na tak jednoduchú zápletku vyťažené na maximum. Akosi je len vidieť ten rozdiel medzi tým keď má Evans peniaze a naopak kedy niečo robí pre radosť. Samurajskú tému oceňujem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na to ze to Evans natocil za vikend niekde za svojim domom v lesiku to vyzera slusne. Choreografia je dynamicka ale cely cas prehladna. Viac ako samotne chvaty ma bavia pohyby kamery, ktora je rovnocennou sucastou bitky. Ale nakoniec to na mna aj tak pôsobi ako len take amaterske blbnutie bez ohladu na to, ze blbnu profesionaly. Som zvedavy ako to vyziju vo filme a dufam, ze to bude este o triedu lepsie. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pěkný choreografický kraťas, ale dámě jsem to nevěřil. Jakákoli akční scéna z Raidu potěší více fanboys......6/10 ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Bezslovna cierna/biela - huw- patminutovka bez ,jeho, tolko oblubenej cervenej. Strnganie mecmi, choreograf na urovni, zbesily strih a rychle tempo. Hej, On to proste vie... ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Jednohubka nabita po strop kinetickou akci. I kdyz jde jen o technologicke demo, pro fanousky zanru musi tohle byt radost. Jen skoda, ze jde o low budget petiminutovku. ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Dva týpci nahání ženskou, protože chtěj, co ona nese. Strehne se bitka. Spíš na efekt, než že by to respektovalo samurajská pravidla. Je to 2v1, ženská má dvě katany a všichni tři bojují v kroksech :D Nijak to neoslnilo, páč je to příliš amatérské a ač je Gareth Evans fakt schopnej, tak zde se snad ani moc nesnažil. S choreografií soubojů má zkušenosti, ale tu na mě ani ten souboj nepůsobil příliš věrohodně. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně jenom akční scéna za účelem přípravy choreografie pro Raid, příběh tam není, respektive je popsán jenom v popisku videa, jinak akce je fajn, svižná a rozhodně koukatelná. Řekněme tedy čisté 3* ()

Konys 

všechny recenze uživatele

Sestiminutova jednohubka...a byt nejsem zadny velky hnidopich, tak jsem na prvni shlednuti odhalil minimalne 3 zabery kdy jde pozdnat ze mece jsou (alespon v nekterych sekvencich) gumove. Coz me osobne trosku rusilo. Nicmene pokud cekate az se Vam uvari vajicko na tvrdo, tak Pre Vis Action je idealni :) ()

Reklama

Reklama