Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (373)

H34D 

všechny recenze uživatele

Což o to, plán Loganových parťáků má své téměř-geniální perličky, ale jeho "překvapivé" zvraty působí jaksi uměle - nedokážou vzbudit ten patřičný wow efekt. Ani sympatičtí herci a sem tam nějaká ta úsměvná jednohubka ze života rednecků na západě nemění nic na tom, že po spuštění závěrečných titulků nezůstane v divákovi žádný hmatatelný zážitek... 6/10 ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky mám rád. A když jsem zjistil, že Soderbergh natočil další vychytralou pytlačinu, tentokrát však pod palcem amerických rednecků s tím legračním přízvukem, nemohl jsem se dočkat, až to vočíhnu. Bohužel, ve výsledku jsem byl dost zklamanej. Celkový nápad toho, že promakanou loupež provedou dva vidláci je pěkný, ale implementován byl dost nudně a nefunkčně. Ano, jsou tam sekvence chytré a promyšlené, ale celkový průběh příběhu moc nedokázal udržet moji pozornost a přistihl jsem se, že spíše často koukám do mobilu a čtu si naštvané reakce od "vlastenců", kteří mi na youtubu píšou, že jsem vlastizrádce, protože nebudu volit Zemana. Naštěstí oba hlavní představitelé jsou sympaťáci (Ano, i Channing Tatum), takže tím se to krapet vyrovnává, plus film umí i pobavit. Ale jinak to byla nuda, sorry jako. Slabší 3* ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Soderbergovy snímky mám v poslední době docela rád, ale "Loganovi parťáci" mi vůbec nesedli. Je super, jak je to natočené, jak je zde snaha zachytit jižanské prostředí, což se povedlo, ale dějově mě film prostě nebavil a k jednotlivým postavám jsem se nějak neodkázal dostat. V tomhle to pro mě byla trochu nuda. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Išiel som na to zle. Myslel som si, že režisér Soderbergh vzkriesi Dannyho jedenástku, a len ju dá do vidieckeho šatu. Bol to omyl, hoci určité paralely sú zjavné ( hudobná zložka aj teraz dynamizuje príbeh, nápaditý strih ). Logan Lucky si ide svojou cestou, má svoj vnútorný príbeh, zaujímavú zápletku a vcelku slušný herecký ansámbl. Náramne dobre sa narába s humorom, ktorý je niekedy sofistikovaný, inokedy mu divák úplne prepadne. Snímok patrí do lepšieho priemeru a ako oddychovka poteší. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitém úvodu, kdy jsem lamentoval nad tím, jakou sračkou jsem si opět zaneřádil disk, se film přeci jen roztočil do příjemných otáček. Od plánování vidlácké loupeže se nejenže na snímek dá dívat, ale on dokáže i bavit. Celým snímkem se nese příjemná jižanská atmosféra, příjemná jižanská hudba a příjemná jižanská retardace. Dokonce zafungovalo i několik vtipných momentů, a to právě díky jižanské retardaci. Docela mě překvapují hlavní jména, která jsou s tímto filmem spojená. Úplně bych je tu nečekal. Lepší tři kousky. Příjemná odlehčená a vtipná oddechovka. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Bobbie Jo Chapman, ktorú stelesnila herečka Katie Holmes, si mohla pôvodne zahrať Katherine Heigl, ktorá musela odmietnuť z dôvodu materských povinností. (classic)
  • Zane Stoddard, viceprezident NASCARU pre zábavný marketing a výkonný producent filmu v jednej osobe, ponúkol filmu plnú podporu, keď ho Channing Tatum (Jimmy Logan) a režisér Soderbergh navštívili v losangelskej kancelárii a priniesli mu projekt ukázať. Niekoľko pretekárov NASCARU má dokonca vo filme epizódne role. Ryan Blaney hrá poštára, Brad Keselowski a Joey Logano zas ochranku na závodnej dráhe, Carl Edwards je príslušníkom západo - virginskej polície, Kyle Busch hrá diaľničného policajta a Kyle Larson šoféra limuzíny. (classic)

Reklama

Reklama