Reklama

Reklama

Grinch

  • Portugalsko Grinch (více)

Obsahy(1)

Raději se mějte na pozoru! Je zelený... Je lakomý... A nenávidí Vánoce! Grinch je věčně špatně naladěný zelený chlupáč, který žije v jeskyni na vrcholu hory s výhledem na vesnici Kdovice. A zrovna v době, kdy se Kdovíci z Kdovic horečně připravují na oslavy nadcházejících svátků, Grinch přichází se závažným rozhodnutím. Skončí Vánoce jednou provždy a ukradne vesničanům všechny jejich dárky i ozdoby. Nakonec ale i on pochopí, že skutečné kouzlo Vánoc netkví v zářivé výzdobě a nových hračkách. Role Grinche se v půvabné komedii, která vznikla na motivy osobité a oblíbené knihy Theodora Seusse Geisela, ujal geniální komik Jim Carrey. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

swetyna

swetyna (hodnocení, recenze)

ale no tak, 58%?! :D vždyť je to dokonalé :D tak přeslazený a strašný až je to boží :D na tohle se těším celý rok, bez Grinche u mě nejsou Vánoce :)

na příspěvěk reagoval BloodyBeast, willy1

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Dlee: No.. já na to právě koukám po letech a někdy je to vyloženě trapné. Ale tak ono je to kýčovité asi úmyslně.

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Určitě by to bylo o krapet lepší ale i tak to dopadlo famozně.

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Škoda, že režisérské křeslo nepřipadlo Burtonovi. Zrovna když jsem si dnes pustila Grinche, hned mě napadlo, že kdyby to dělal on,bylo by to lepší a hle, pak si to přečtu v zajímavostech :)

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Dabing Svěráka je katastrofální!!!Udělali by lépe kdyby se film předaboval!

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

o jimovi nemá cenu psát všichni ho známe (nebo teda aspon věčina když už) jinak je grinch celkem povedenej film

opox

opox (hodnocení, recenze)

Taky na Grinche koukam kazdej rok, kdyz ho davaj v TV :-) a nevynecham ani letos... resp. zhruba za hodinu na Prime :-)

Samuel7

Samuel7 (hodnocení, recenze)

To ano, Svěrák tomu dává takovou nezapomenutelnou atmosféru. A tenhle film miluju, Vánoce bez Grinche si nedovedu představit.

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Myslím, že právě Jim Carrey svým výkonem udělal z Grinche film, který vyčnívá z průměru. Také souhlasím s tím, že v českém dabingu získává film na přitažlivosti v podání Svěráka jako vypravěče.

orangex

orangex (hodnocení, recenze)

mne sa tento film celkom páčil , ma v sebe tu vianočnu iskru , ale musím povedať ze mu velmi pomohlo to rozpravanie pána Zveraka.

Mrs.Atwa

Mrs.Atwa (hodnocení, recenze)

tenhle film sem videla jednou,a skutecne naposled...od začátku do konce sem nevěřícně kroutila hlavou,jak něco takového může být kultem...

87riki

87riki (hodnocení, recenze)

Ja skratka Grincha milujem. To ako ma ten bad attitude ku vsetkemu a robi prieky, proste plno krasnych detailov som si tam nasiel.. Je to asi moj naj Vianocny film.

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

V seznamu hercu jest uveden Anthony Hopkins. Je-li to onen slavny Sir. Anthony Hopkins, tazi se, koho tam u vsech dasu hral. Nejak jsem ho v te galerii masek prehledl...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Rui

Rui (hodnocení, recenze)

Nuz rad bych pridal komentar, ale na to "nemam" kvalifikaciu. Tak len tolko, ze vcera som videl na jedno oko Grincha po nemecky a zdal sa mi 100x lepsi ako v ceskom dabingu... Po cesky to bolo proste ... trapne... (moje hodnotenie ide na nemecku verziu)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Risk nebo zisk?

Risk nebo zisk?

09.03.2005

Když sklidí první díl úspěch a druhý jej ještě podtrhne, jeden by řekl, že by to mohlo stačit. Ovšem nutkání vyrýžovat ještě nějaký ten zlatý valounek z filmového řečiště bylo příliš silné. I pro… (více)

Reklama

Reklama