Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie plná drsného humoru. Absolutní ptákovina,bez pořádného scénáře. Jenže na druhou stranu, ať si to připustíte nebo ne, jde jednoznačně o nejzábavnější "schneiderovku". I když jsou vtipy brutální a přízemní, vy se opravdově smějete (navíc docela často) a přitom si neustále opakujete "tak to je hustý". ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Parádní ulítlá komedie o nejoblíbenější holce na škole která se přes noc promění na ošklivého vagabunda a zloděje. Při tomhle filmu se nedalo dělat nic jinýho, než se smát od začátku až do konce. Rob Schneider naprosto dokonalý, jako v každé jeho komedii. Film je sice na jedno brdo jako každá jiná komedie, ale co se humoru a vtipně podaných výkonú týče, byla tohle jedna z nejlepších Schneiderovo rolí. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to hlavně kvůli mladé Rachel McAdams, v bláhové naději že ona a Rob Schneider dostanou zhruba půl na půl prostoru. Ale bohužel, většinu času se kamera věnuje opičímu herectví druhého jmenovaného. Nemám jí to za zlé, rozmazlená puberťačka v těle čtyřicetiletého chlapa nabízí mnohem větší potenciál pro scény fekálního humoru, než naopak. Velká vada na kráse je, že ani takhle film není moc vtipný. A když už, tak kvůli reakcím ostatních postav. Alespoň Anna Faris znovu předvedla, jak moc jí to v komediích sluší, a zasloužila se o třetí hvězdičku. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Takýmto filmom veľké hodnotenie zväčša nedávam, ale za výkon, vtipné hlášky, dobré obsadenie a sexi kočky musím dať viac ako 3*. Škoda len, že nebol umožnený väčší priestor pre Rachel McAdams, keď v nej bol Clive (Rob Schneider), lebo to je to pravé orechové pre hercov - imitovať iného herca. Sexica Melora Hardin sa mi páčila najviac zo všetkých báb. Tento film spolu so Streleným piatkom sú dobrými komédiami na tému výmena tiel. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Vkus-nevkus, zaliat cholerou. Nielen principialne pobavilo, ale kedze nemam problem s absurd humorom, trpanostami a uletmi, s tymto Hot chickom suhlasim. Nezalezi na aktoroch, lebo len odvadzaju svoje zamestnanie a dovolim si povedat ze su vtipní, bez toho aby tlacili. U mna v poho trojhubka, ide o pocity, a tie sa dostavili. Uvolnenost, zahriatie a krce v kutikoch. Nie na silu, ale s chutou, a to sa poctia. Rob je znehodnocovany, a je mi to jedno, mna tuto rozosmial. A vseobecne, je to velmi dobre umiesene a nadpriemerne pozeratelne, bez uskrnu a pluvanca. Cista praca. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)
  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)

Reklama

Reklama