Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepovedlo se to. Tahle komedie je děsně povrchně natočená a je opravdu infantilní, a to jsem si myslel, že Mark Waters z toho něco vyždíme, ale nestalo se. Nesmál jsem se, ale přál jsem si, aby to už skončilo, a já to měl za sebou. Lindsay Lohan a Jamie Lee Curtis nemůžou za to, že tahle komedie je celkově o ničem. 40% ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Ve svém žánru sice né zrovna originální, ale na množství a spletitost komických situací potenciálně mimořádně bohaté téma (vzájemná výměna tělesných schránek dvou povahově a hlavně věkově odlišných osob) je v téhle velmi příjemné komedii zužitkováno dokonale. Tím hlavním důvodem proč ovšem stojí za to "Mezi námi..." vidět a obdivovat ho, jsou her. výkony J. L. Curtis a především L. Lohan. Už ve svých 11 letech nadchla tím, s jakým přehledem zvládla těžkou dvojroli dvojčat ve filmu "Past na rodiče". V "Mezi námi..." zase exceluje svou suverénní hereckou proměnou, když dokáže ztvárnit jak pubertou lomcující 14 letou holku, tak upjatou a vystresovanou 40 letou matku, která se ocitne v těle své náctileté dcery. Na výkon v jejím téměř souběžném filmu "Protivný sprostý holky" se pěje povětšinou samá chvála... tak mě napadá... pokud bych si měl mezi řadou současných náctiletých hereček vsadit na tu, která to dotáhne nejdál, s výběrem bych příliš neotálel... snad mě v budoucnu nezklame :). ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Po prvom pozreti sa mi tento film az tak moc nepacil a myslel som si, ze na csfd najdem väcsinou hodnotenia s tromi hviezdickami, preto ma vyssie hodnotenia prekvapili a presvedcili si tuto skvelu komediu pozriet este raz. Po druhom pozreti sa mi to pacilo omnoho viac, dobre dialogy aj scenar, nasmial som sa. Jamie Lee Curtis je super. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Tahle rodinná komedie vás chytne už od začátku...nic jí totiž nechybí, skvělý nápad vyměnit si duše mezi matkou a dcerou, které si nerozumí, hudba, která všechno spojuje, hlášky, které nezapomenete, prostředí školy a puberťáckých problémů je úžasně nenormální :) Další důvod, proč se dívat je ten, že tohle vás rozesměje, ale i dojme, prostě je to zábava pro všechny generace a všechny gurmány :) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Inteligentní, vkusná, rodinná a hlavně hodně vtipná komedie z produkce Disneyho se slušným tempem... Nemožné ? Ale kdeže, jde to stačí mít dobrý nápad s výměnou těl, herce s komediálním talentem a režiséra s citem pro gag. Snímku jasně vévodí Jamie Lee Curtis, která již poněkolikáté dokazuje svůj výjimečný komediální timing a jíž více než zdatně sekunduje Lindsay Lohan. Na obou je vidět, že si své role hodně užívají a celý snímek táhnou na svých bedrech i ve slabších částech. Mít to jiné obsazení ústřední dvojice tak to dle mého není ani z poloviny tak dobré. Pravda všechny vtípky zde vznikají vlastně jen variacemi na jedno téma, ale komu by to vadilo. Film má jedinou chybku a to, že úvodních dvacet minut do výměny nedosahuje kvalit zbytku stopáže, takže to chce zatnout zuby a vydržet. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Když Anna (Lindsay Lohan) přijde ze školy a začne Harryho (Ryan Malgarini) honit po domě za to, že jí tloukl do kytary, má tričko oblečené obráceně, ale když sejde do garáže na zkoušku s kapelou, má ho zase normálně. (Aknah)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 110,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 160,8 mil. (NIRO)
  • Producent Andrew Gunn uvedl, že původně doufal, že Jodie Foster, která hrála dceru v původním filmu Podivný pátek (1976), bude hrát v tomto remaku matku. Foster odmítla, částečně kvůli obavám, že by tento castingový kousek zastínil celkovou hodnotu filmu. (Katka189)

Reklama

Reklama