Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

novoten 

všechny recenze uživatele

Zucker se dostal ke kormidlu, přizval si Charlieho Sheena a dokázal vrátit sérii alespoň částečně tam, kam původně patřila. Do vod snesitelné parodie, u které se dokážu od srdce zasmát. Původní směr bratrů Wyansových už je ale asi příliš zakořeněný, protože se občas vynoří stejný druh fekálie jako ve dvojce a to už nestačí zachránit ani krásná Anna Faris. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Síce to stále nie je film so scenárom, dramaturgiou a hereckými výkonmi, ale vo väčšine prípadov je vtipný. Niektoré scénky sú pomaly vrchol paródie, napr. keď zistíme, že kruh v tv je záchodová doska a niekoľko ďalších. Väčší problém vidím v tom, že sa tvorcovia snažili parodovať naraz toho príliš mnoho, úplne by stačilo reagovať na tri filmy. Lenže tu ide o komerčný dopad a čím viac odkazov do toho dajú, tým príde do kina viac divákov jednotlivých filmov. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Po neuvěřitelně trapném druhém díle se rozhodl Keenen Ivory Wayans od Scary Movie odstoupit a pustil tak na režijní post Davida Zuckera, který má s parodií mnoholeté zkušenosti z filmů Bláznivá střela, Připoutejte se prosím!..., což mělo na sérii rozhodně blahodárný účinek. Scénář sice opět napsal Shawn Wayans, ale tentokrát podle Zuckerových rad. Nejdřív musel vzniknout hlavní filmový motiv volně inspirovaný parodovanými filmy, a až poté měl být obohacen samotnými situacemi... Třetí díl rozhodně překonal oba předchozí, smál jsem se, až jsem za břicho popadal, i když je pravda, že několik vtipů se nepovedlo a valná hromada dalších byla určena především pro zmlsané americké publikum a jeho podivný smysl pro humor. Samozřejmě je třeba znát parodované filmy, aby bylo možno jejich zesměšňování plnohodnotně ocenit. Rozhodně bravo, už se těším na další díl této čtyřdílné trilogie, jak tvůrci rádi prohlašují... ()

anais 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem dokonce i čytři. Takhle dobrá parodie se dlouho neobjevila. Starý dobrý Zucker dokázal přebít moderní demenci předchozích dílů demencí poněkud oldschoolovou, a rozhodně mu to vyšlo. Pohled na Charlieho Sheena v podobném typu filmu je naprosto neodolatelný, mimozemšťani s kůží, která vypadá jako zelený neopren jakbysmet. není tak dobré jako Žhavé výstřely nebo některé "střely", ale kdo má tenhle žánr rád, určitě se mu to bude líbit. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

David Zucker byl královská volba... Jak se ukázalo Wayans stěží vypotí jednu slušnou parodii a pak zahájí útok na diváka. Scary Movie 3 je jednoznačně nejlepší z celé série, právě díky odlišnému směru režie a omezení všelijakých prasečinek (ty totiž Wayansové celkem hojně využívaly). S mnoha známých tváří potěší hlavně Leslie Nielsen, který se (k mému údivu) ještě jednou vybičoval k dobrému výkonu. Stojí za to vidět. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • První film v sérii, který získal rating PG-13 místo R. Slovo „fuck“ oproti předchozím dvěma filmům v tomto díle zazní pouze dvakrát. (buzzwoody)
  • Ve scéně, kdy Tom (Charlie Sheen) míří do pokoje své dcery Sue (Jianna Ballard), jsou na dveřích vidět dětské kresby. Když však v dalším záběru dveře otevře, nejsou tam už žádné. (DJDVD)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama