Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael koupil své ženě Daně nové auto, ale místo vděku sklidil bouři. Na kloub této záhadě se rozhodne přijít po boku svých přátel v nedalekém striptýzovém baru. A to je další chyba. Manželka je mu totiž na stopě, a to, co uvidí, jí rozhodně nezvedne náladu. Zdá se, že tu máme menší krizi. Že by muži byli opravdu z Marsu a ženy z Venuše? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

MeaCulpa 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu jsem se dostal absolutní náhodou a dokonale se mě trefil do nálady. Televizní hvězdy nižší svítivosti rozehrály zajímavou psychologickou partii plnou životních pravd, která mě na 88 minut přikovala k televizi. Nejsem příznivcem dabingu, ale tady byl vynikající. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

no to teda sorry,ale tohle je víc než přesný!perfektní ústřední dvojice reiser-mantegna,rozjížděj skvěle ujetou komedii o věčném boji,muže proti ženě.muži jsou zde neotesaný samci,bez špetky iniciativy ale s velikou porcí hrdosti a pocitu nadřazenosti,no a ženy zase ukřivděný slepice,s pocitem že jsou nedoceněné a začnou se nesmyslně vzpouzet s plnou hubou feministických keců.no a není to tahle v 80% i ve skutečnosti???je.-) ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nesympatické ženské osazenstvo, zabývající se pseudointelektuálními rozbory duševních pochodů svých protějšků, versus nesympatické mužské osazenstvo, ustrašeně argumentující proti podezření z nekalých záměrů. Jako bonus se zde ještě vyskytuje opilá nymfomanka a blázen, který nosí místo trenýrek bederní roušku. Nic k smíchu. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Chazz Palminteri dokáže překvapit. On nejen že je výborný herec (skvělé výkony např. ve filmech "Nejvyšší boss" nebo "Příběh z Bronxu"), on je to i vynikající režisér a v tomto kvalitním filmu se zajímavým a dobrým scénářem a nadprůměrnými výkony Joea Mantegny a Paula Reisera to jen dokazuje. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama