Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele matej773 k tomuto seriálu (5)

Vyšehrad (2016) 

Vzhledem k tomu, že se sám ve fotbale vyskytuji a zároveň jako mnohem objektivnější účastník než hráči klubů (rozuměj rozhodčí), mi tento miniseriál opravdu padl do noty. Popisuje neduhy hráčů, a zároveň se to rozhodně vztahuje i na hráče, kteří nejsou na takové vrcholné úrovni. A ano, ještě k tomu to často jsou děti, přesněji mladiství, kteří si často dovolují více než dospělí. (Až na jednu výjimku... :D) Edit: První čtyři díly byly fajn, pak menší pauza, naštvanost kvůli OBBODu, o to větší natěšenost, ale pátý díl naprosté zklamání... Ok, snad to půjde, ale po šestém díle si říkám, jestli má cenu na to ještě vůbec koukat... Proto ze 100 % měním na slabých 68 %, a snad to půjde... U sedmého dílu pomalu ztrácím naději, proto měním na 50 % a snad to ještě půjde zachránit! ()

Kabelka (2016) (E04) 

Podle mého díl s nejlepšími hláškami - takové tu ještě nebyly... "Kdyby tam nebyl ten koš..." "Hele, ale kontakt tam byl!" ()

Charita (2017) (E06) 

Hodně jsem se těšil, taky ta pauza chvíli trvala. Ale tohle... Ale tohle je na mne moc. Když jsem zjistil, že Prachař je out, říkal jsem si, ok, bude to těžký si zvyknout, nová postava, snad bude dobrá... Ale tohle? To jako vážně? A to si při té plastice i změnil vlasy? Překousl jsem to, v doufal něco lepšího... Ale ještě slabší než pátý díl. S velkým přimhouřením oka jsem ochoten dát i tu jednu hvězdičku. ()

Máma (2017) (E07) 

Ve srovnání s minulým dílem o něco lepší (teď jsem se alespoň jednou, dvakrát zasmál), ve srovnání s prvními čtyři díly ale hrůza. ()

Zápas (2017) (E10) 

Po tragických posledních pěti dílech kvalitní finále, ale jak se říká v jiném mém oblíbeném seriálu... "Když je cibule napůl shnilá, je to shnilá cibule." ()

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama