Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve výzkumném oddělení berlínské prestižní kliniky znovu a znovu jedná a operuje tajná společnost proti všem pravidlům lékařské vědy - i proti zákonům přírody. Tentokrát Anti-Hippokratové v čele s renomovaným neurochirurgem vyvíjejí první umělé části těla - a to za každou cenu. Za asistence výběrového týmu ambiciózních studentů medicíny je doktor blízo k uskutečnění svého krutého snu - dokud jeden mladý zvídavý asistent a vytrvalá vyšetřovatelka (Franka Potente - Lola běží o život) neobjeví hroznou pravdu o týmových experimentech. Nové strašlivé informace je teď mohou stát život. Mrazivé pokračování úspěšného napínavého thrilleru Anatomie. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (37)

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Že já vůl jsem s tímhle ztrácel čas ! Sekundář po promoci operuje zlomeninu spodiny lebeční a potom jen tak seřve šéfa kliniky . Následuje další šílenost - všichni kolem si nechají imputovat umělé svaly. Pak si píchají hormon štěstí . Herci ? Typické germánské ksichty . Možná by to mohlo být průměrné sci - fi , ale to by nesměli natočit Němci ! ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Námět je dost hrozivej (i bez odkazů na übermensche) a docela působivej (asi proto, že felčarský seriálý na tyhle témata nám v televizi nedávaj). Ovšem to německy "elegantní" zpracovaní... penis s posilovačem (!), multikulti antispiknutí filipínskejch (?) sestřiček, příšerně užvaněnej záporňák (Herbert Knaup) atd. S. Ruzowitzky (režisér) natočil taky Die Fälscher (2007), což je po shlédnutí tohoto kusu samozřejmě k nevíře... Bod za Heike "Resident Evil" Makatsch (za to, že se tam objevila) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Naprosto odlišné od minulého dílu, v kterém se Franka Potente dostala na kloub tajnému společenství operující na zdejší univerzitě. Tentokrát jsme svědky pohledu do stejného společenství na prestižní berlínské klinice, kde vidíme putování nového doktora od obyčejného internisty až po jednoho z členů společenství. Pohled dovnitř a zjištění celkem sci-fi operací je zajímavý nápad, který je podpořen i jemnou spojitostí s minulým dílem díky účasti Franky Potente. Jiný přístup, který je velkým odklonem od hororu, ale nejde nepodpořit. Tvůrci zkusili něco nového, po neúspěchu z prvního dílu a třeba se ve třetím poučí úplně. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

proč jsem se na to díval, když už jednička nebyla o ničem? jo aha, usínal jsem u noční produkce jedné televizní stanice a ono to tam běželo. horor to už není vůbec a vykazuje to znaky pokusu jakože o nějaký thriller či co. No ale má to stejný úspěch, jako když se Kristen Stewart pokouší o mimiku...jakýkoliv výraz...cokoliv. Prostě je to marnost nad marnost. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zadýchané pokračovanie vydareného originálu. Na druhý raz to nevyšlo, čo je čudné, lebo režisér zostal rovnaký. Tentokrát má Franka Potente iba cameo. Film síce stále obsahuje krvavé brutality, ale zároveň do tuctovej zápletky s množstvom klišé (hádajte, akú koncovku bude mať hláška vedľajšej postavy "Večer ti musím niečo súrne povedať, stretneme sa tam a tam.") je nasilu namontovaný čierny humor (implantáty v penise). Výsledkom je zvláštne čudo-judo, ktoré nemeckej kinematografii dobré meno veru neurobí (nie, že by ho niekedy vari mala, ale jednotka bola skvelá). Mimochodom, Heike Makatsch, ktorá tu má peknú erotickú scénu, by ste mali poznať z RESIDENT EVIL (s dlhými vlasmi ako zombícka sestra jedného z mužských hrdinov). ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama