Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Náhlá smrt je pro mě jeden z nejlepších Van Dammových filmů. Neotřelé prostředí, slušná zápletka, odtikávající čas, dobré souboje, z nichž je cítit pot a krev, napětí a v jednom záběru dle komentátora i Jágr zuřivě bojující o puk, to jsou důvody, proč jsem si tento počin v dobách dětství milerád zopakoval. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film ma putavy namet. Sice je to milionta variacia Die Hard, ale to nevadi, lebo tento typ filmov mam rad. Technicka stranka je tiez v poriadku. A napriek tomu je to neskutocna nuda. Hlavny problem vidim v takmer absentujucich akcnych scenach. Behom prvej polovici tam Van Damme zmlati iba jedneho maskota. Skoda ze to je jedina poriadna bitka celeho filmu. V druhej polovici zase pobehuje po stadione jak kralicek Energizer a sem tam niekoho v parsekundovej bitke dost brutalne zabije. A este si stihne aj zahrat hokej. Trapne. No a na konci vybuchne jeden vrtulnik. A to vsetko stalo 35 mega? Evidentne väcsinu rozpoctu Van Damme prešnupal. Okrem Van Damma, ktory tu nepochopitelne hra hasica, ktory sa vie nahodou bit, tu zaujme este zaporak, ktory je tak ubohy, ze ho slovne zotrie aj Van Dammova mala dcera. A potom ma zaujala este postava jedneho agenta vdaka jeho priezvisku. Agent Hallmark. To celkom sedi, pretoze tento film je vhodny maximalne pre zeny pri zehleni, takze im snad nebude vadit, ze sa v nom nic nedeje a ked Van Damme zachrani svoje dve deti, tak im to roznežni srdiecko. Pamätam si, ze ked tento film vysiel prvykrat na VHS, tak ma sklamal natolko, ze som ho ani nedopozeral. A to som vtedy Van Damma absolutne zral. Dnes som uz zvyknuty na kdejaky odpad, takze som to zvladol, ale stale to povazujem za najnudnejsiu ackovu Van Dammovku. 2/10. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Solidních 50%. Jasná snaha o kopii první Smrtonosné pasti. Samozřejmě ne příliš zdařilá. Chybí hlášky, trošku více napětí, více akce a i trošku soudnosti při některých nereálných scénách. Na druhou stranu to nebylo až tak špatné, celkem dobře se na to koukalo a nenudilo to. Prostě takový mírný podprůměr. Howgh! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Gene Quintano. Kamera : Peter Hyams. Hudba : John Debney. CHYBY VE FILMU - 1 - Během filmu se několikrát golmanu Penguins změní barva betonů z bílých na černé a naopak. 2 - Když na konci filmu padá vrtulník do stadionu, tak si můžete všimnout, že na vrtulník má hodně krátke vrtule. CITÁT - Jeden civilista. A lóže je plná kandidátů.......... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pozrene po rokoch je to stale hlupe, ale jean claude sa snazi a ja mam slabost pre hyamsa - kameramana (ako reziser je to viac menej nemehlo). kopia smrtonosnej pasce, ale nie tak hrozna ako vacsina akcnych filmov van damma z poslednych rokov... neviem prečo sa van damme rozhodol po nudnom time copovi opäť spolupracovať s hyamsom. tento raz nemajú k dispozícii ani tak dobrý námet ako predtým (je to už neviem koľká kópia smrtonosnej pasti) takže výsledok je vopred všetkým jasný. nudný film s nevýrazným van dammom kde najviac zaujme (ak máte radi hokej) finálový zápas nhl. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Jednička v brance Pittsburgu má na drese číslo 35. V zápasu jej vystřídá brankář s číslem 31. V době, kdy má být na ledě brankář s číslem 31, se v jednom záběru objeví brankář s číslem 35. (zdeny99)
  • Prvního brankáře Brada Tollivera si zahrál Jay Caufiled, tehdější hráč Penguins. V NHL odehrál pouze 208 zápasů na pozici pravého křídla. Vstřelil 5 gólů,  zato ale nasbíral 759 trestných minut. (Luky-7)
  • Jean Claude Van Damme začal během natáčení filmu užívat kokain. [Zdroj: Metro] (hippyman)

Reklama

Reklama