Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Tohle byl, myslím, zlomový film JCVD. I jeho předchozí filmy byly samozřejmě hrozné, ale tohle byla naprosto nehorázná fraška (scény typu zpomalený záběr na hráče, který v poslední vteřině utkání dává vítězný gól byly těžce přes míru), po níž se Van Dammovy filmy definitivně usadily v regálech videopůjčoven (kusy jako Inferno či Replikant). Jestli to byl přímý důsledek ohlasu na tento film, nevím. Každopádně Náhlá smrt je hodně hodně špatná (i na Van Damma). ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Akční film má asi nějaký vážný problém, když se mi u něj podaří usnout. No, možná, že to není chyba filmu, já usnu i u formule jedna. Takže nějaká podobnost? No ano, v zásadě je tento film stejný jako libovolný závod F1. Dlouhá období nudy se snaží přebít nějaká akce. Tak, kde na okruhu létají kousky karbonu a občas celé vozy, tam nastoupí jednočlenná úderka a začne. Ze začátku to jde, boj s tučňákem má docela grády (i když střihači bych vrazil obě ruce do fritézy) a občas i pokus o humor zazní. Pak už to jde s kopce, velice otravné děti, nelogické díry, JCVD na ledě a... A pak mně zahalil oblak Morfeův a zbytek jsem milosrdně prospal. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No je to sice ptakovina to nezpochybnuju ale stejne se mi zda mistni obec k tomuto snimku ponekud prehnane kriticka Zan je tady jeste velkej pan hasic co zkope falesnyho tucnaka zneskodni bomby a jeste si vystrihne vedlejsak v hokejovy brance a zaporak Powers Boothe je proste bozi a pokud nekomu vadi kour staci rict ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Smrtonostná past stokrát jinak na způsob devadesátých let... Film, který dostal knockout už jen tím, že se natáčel během stávky hokejistů NHL, čímž záběry z ledové plochy dostávají na pr*el... Hasič kope a mlátí kolem sebe, jak MMA profík, už jen to je druhé prohrané kolo... Matně si pamatuji, že jsem na tom byl v kině, protože jsem byl fanda JCVD a Penguins... O třicet let později nejsem ani jedno... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Dnes již značně vyčpělá podívaná, nepokrytě těžící z úspěchu "Smrtonosných pastí" a "Přepadení", která zároveň výše zmíněné série vesele vykrádá. Dělá to ale hodně nešikovně a připočteme-li k tomu Jeana-Claudea v (i na něj) poněkud slabší formě a dvě protivná, nehezká děcka, výsledkem je film, který dnes pobaví asi už jen historika akčního žánru jako nevábná vzpomínka na doby dávno minulé. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu zazněla spousta jmen tehdejších hokejistů. Na straně Pittsburgu to byli Jaromír Jágr, Martin Straka, Ron Francis, Luc Robitaille, Ulf Samuellson, Matt Cullen a Nicklas Sandstrom. Na straně Chicaga to byli Ed Belfour a Chris Chelios. (zdeny99)
  • Během filmu se několikrát brankáři Penguins změní barva betonů z bílých na černé a naopak. (Terva)

Reklama

Reklama