Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film má výborný příběh, uzavřený prostor trochu připomene smrtonosnou past, ale jen trochu. Akčnách scén je zde dost, nejsou nějak velké, spíš jde o zajímavé souboje. Akce mohlo být víc, ale nevadí. 1/3 filmu je zajímavá, hezký slušný rozjezd. 2/3 filmu má menší tempo, ikdyž je zde dost soubojů. Zato 3/3 je asi nejlepší - hromada akce, velké napětí. Hudba slušná. Záporák byl též výborný, především zazářil JCVD. Škoda, že film neměl lepší spracování a dořešenost, kdy teroristé hrozili velkou hrozbou, přišlo mi to nevýrazné a ani nebyla cítit atmosféra v tomhle případě. Ale nevadí, stejně je to stará dobrá klasika, která nikdy neomrzí. Proto hodnotím na 80% = **** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film ma putavy namet. Sice je to milionta variacia Die Hard, ale to nevadi, lebo tento typ filmov mam rad. Technicka stranka je tiez v poriadku. A napriek tomu je to neskutocna nuda. Hlavny problem vidim v takmer absentujucich akcnych scenach. Behom prvej polovici tam Van Damme zmlati iba jedneho maskota. Skoda ze to je jedina poriadna bitka celeho filmu. V druhej polovici zase pobehuje po stadione jak kralicek Energizer a sem tam niekoho v parsekundovej bitke dost brutalne zabije. A este si stihne aj zahrat hokej. Trapne. No a na konci vybuchne jeden vrtulnik. A to vsetko stalo 35 mega? Evidentne väcsinu rozpoctu Van Damme prešnupal. Okrem Van Damma, ktory tu nepochopitelne hra hasica, ktory sa vie nahodou bit, tu zaujme este zaporak, ktory je tak ubohy, ze ho slovne zotrie aj Van Dammova mala dcera. A potom ma zaujala este postava jedneho agenta vdaka jeho priezvisku. Agent Hallmark. To celkom sedi, pretoze tento film je vhodny maximalne pre zeny pri zehleni, takze im snad nebude vadit, ze sa v nom nic nedeje a ked Van Damme zachrani svoje dve deti, tak im to roznežni srdiecko. Pamätam si, ze ked tento film vysiel prvykrat na VHS, tak ma sklamal natolko, ze som ho ani nedopozeral. A to som vtedy Van Damma absolutne zral. Dnes som uz zvyknuty na kdejaky odpad, takze som to zvladol, ale stale to povazujem za najnudnejsiu ackovu Van Dammovku. 2/10. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No je to sice ptakovina to nezpochybnuju ale stejne se mi zda mistni obec k tomuto snimku ponekud prehnane kriticka Zan je tady jeste velkej pan hasic co zkope falesnyho tucnaka zneskodni bomby a jeste si vystrihne vedlejsak v hokejovy brance a zaporak Powers Boothe je proste bozi a pokud nekomu vadi kour staci rict ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vždy když chci vypnout mozek po celodenní dřině si pustím nějaký řádný béčko, no a ted mi přišlo do pracek tohle, přiznám se že film měl u mě premiéru(13.10.2011) a tak jsem se připravil na nejhorší(i když Hyams nepatří mezi to nejhorší)ale byl jsem mile překvapen, i když ten film má neuvěřitelně mnoho chyb(opravdu moc) tak jsem se prostě dokonale bavil, Van Damme ve výborné kondici se mlátí jako o život, do toho docela funny příběh a fajn scény(hlavně konec je opravdu šílenej), a tak se člověk nemá šanci nudit. Prostě parádní záležitost, i když semnou nikdo nesouhlasí. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Komentare Meliese a Tom Hardyho jsou naprosto vycerpavajici a dokonale vypovidajici o povaze tohoto "majstrstyku", osobne mi nejvice bizarni prisla scena zaskoku v brance Penguins. Presto se take nemohu ubranit pocitu, ze jde o jeden z tech lepsich Van Dammeho snimku. Ale po druhem shlednuti bych treba sel az na jednu hvezdicku, kdo vi... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Hráč s číslem 68, které nosí na dresu Jaromír Jágr, byl na ledě u tří inkasovaných gólů Pittsburghu a u žádného vstřeleného. (Untouchabl)
  • Ve filmu se poprvé objevil Iceburgh, oficiální maskot týmu Penguins. (Honzulik)
  • Tři roky před natočením filmu se hrálo finále Pittsburgh vs. Chicago. Tučňáci tehdy vyhráli 4:0 na zápasy. (Untouchabl)

Reklama

Reklama