Reklama

Reklama

Channel Zero

(seriál)
Trailer
Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2016–2018), 17 h 30 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Nick Antosca

Kamera:

Isaac Bauman

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'Oliveira, Natalie Brown, Shaun Benson, Kristen Harris, Bronagh Waugh, Jacqueline Calkin, Tristan Carlucci, Amy Forsyth (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V roku 1988 zomrelo v mestečku Iron Hill päť malých detí. Práve v tom období sa v TV objavil strašidelný seriál pre deti, Candle Cove. Telá detí sa nájdu, avšak paralelne s ich nájdením sa prestane seriál vysielať. Po takmer tridsiatich rokoch sa Mike (Paul Schneider) vyberie do Iron Hill, aby objasnil zmiznutie svojho brata i ostatných detí a zároveň aby zistil spojitosť s televíznym seriálom. Mike však nie je jediným, ktorá sa do mestečka vracia. Na obrazovkách sa totiž opäť objavuje záhadný seriál, čo neveští nič dobré. (Marceloo)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

No nevím,  jestli mi tento studený styl sedne. Přijde mi to zbytečně roztahané, což dobrý seriál nemá mít. Sekvence z minulosti do přítomnosti jsou dobře koukatelné. Věřím, že to bude vše propletené a jen se to bude postupně rozplétat. Jen ten celý způsob natočení, ten styl mohli natočit moderněji a rozhodně lépe. Takhle je tam spousty hluchých a prázdných míst, které nudí . Kouknu ještě na 2 epizody a dle toho budu či nebudu sledovat. 

Reklama

Reklama