Reklama

Reklama

Photographie électrique à distance

  • USA Long Distance Wireless Photography
všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi
Francie, 1908, 6 min

Obsahy(1)

Tento krátký Méliésův film je o vědci, který dokáže na velkém plátně rozpohybovat nejen neživou a nudnou fotku... (Stegr)

Recenze (10)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ta chvíle, kdy Meliés přestal stačit svojí době... Bohužel, ale je to to samé, co dělal před pěti lety, kdy to bylo nové a zajímavé, ale od Cesty do nemožna už se nikam neposunul. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Méliès má tentokrát vlastné štúdio, do ktorého prichádza dvojica. Pri predvádzaní možností rozpohybovaných fotografií sa najprv sa všetci dobre zabávajú, keď však príde k fotografovaniu a predvádzaniu hláv príchodzieho páru, sranda ustupuje a nahrádza ju nahnevaná vzťahovačnosť. Bavia sa len zamestnanci štúdia. Užívateľ bullshitski trefne poznamenal, že ide o sebareflexívny režisérov film. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím, žena na plátně s opičím ksichtem a muži se to nelíbilo tak vzniká roztržka.....viděl jsem mnoho lepšího od Mélièse. Že by umělci docházel dech? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takýto prístroj, by v dnešnej dobe objasnil pravú podstatu všetkých ľudomilov. Od sociálno sieťových influencerov, cez celebritké, rýchlokvašné, sociálnokultúrnepolitickysuperkorektneurčujúce, akože osobnosti, až po svettvoriacich, akože aktivistov. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Jo jo, elektromotor, to je síla, dokáže rozpohybovat nejen lokomotivu, ale dokonce i fotografii. Závěr se zvrhává do perfektní grotesky, kterou zažehla menší chybka ze strany fotografa, který opomněl upozornit tu postarší paní, že při focení se zásadně neusmíváme, máme-li v puse pouze dva zuby! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Taková taškařice no. V té době skutečně sci-fi. Pokud to mělo sloužit jako předváděcí materiál, budiž. ()

Reklama

Reklama