Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Yassinova studia architektury v Paříži se složila celá vesnice. Je chytrý, má talent a jednou na něj budou všichni pyšní. Leží před ním skvělá budoucnost. Přesně do toho dne, kdy rupne u zkoušky a spolu s ní zmizí v nenávratnu i jeho studentské vízum.  Musí se rychle s někým oženit. Mladá krasavice chce ale dost peněz a stará sousedka trvá na manželských povinnostech, obě navíc chtějí zaplatit předem. Zoufalá situace si žádá odpovídající řešení a Yassin si proto vezme... svého nejlepšího kamaráda. Svatba jen tak na oko vypadá jako elegantní řešení na jedno odpoledne. Jenže všechno zamotá přísný úředník odhodlaný za každou cenu dokázat, že jde o podvod. Kluci proto opravdu musí začít žít spolu jako pár. Do toho ovšem přijede velmi tradičně založená maminka, jeden z kámošů má snoubenku, druhý se zamiluje a nebezpečný gauner z předměstí se jim začne dvořit, protože on opravdu je gay. Pro každého z nich mají jiný příběh, a když předvádíte tolik různých životů najednou, začínáte nabalovat katastrofy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (89)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Musím dať plnú paľbu, lebo toto bola jedna z najlepších komédií tohto roka pre mňa. Fakt bláznivo zábavný kúsok s množstvom absurdných situácií, ktoré boli možno absolútnym klišé, ale boli natočené tak skvelo a hlavne s nadhľadom, že moja nálada sa razom obrátila o 180 stupňov. Takisto výber hercov mi maximálne sadol a s tým Tarekom by som normálne chcel byť kamarát. Proste za mňa a moju polovičku maximálna spokojnosť a verím, že Francúzi prídu s ďalším takýmto skvostom. 85 % ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vezmeš si mě, kámo? je poněkud zvláštním způsobem pojatá sonda do života sexuálních menšin, manželských podvodů a řetězce zamotaných lží, která je místy vskutku nekorektní a otrlá (rozhodně nic pro citlivé milovníky pejsků bez smyslu pro černý humor). I když člověk od počátku trochu tuší, kam to celé bude směřovat, tak se tvůrcům přece jenom povedlo i pár překvapení. Yassin byl tedy upřímně řečeno na palici a chlapec by se měl ujasnit, co vlastně vůbec chce - hlavní postava mohla být rozhodně sympatičtější. Na druhé straně ale pobavil nezastavitelný inspektor Dussart a místy i vykulený Fred. Celkově jde o film na jedno zhlédnutí - při opakované projekci by šlo hodnocení pravděpodobně níž. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsou už i ve Francii povinné kvoty na všechny menšiny, aby film někoho nediskriminoval, faktem ale zůstává, že jestli si někdo umí dělat prdel úplně ze všech je to právě Francie. Je to asi první film o teplouších nebo rádobyteplouších, který mě fakt bavil, smál jsem se poměrně často. Střety s maminkou, předstíráný tepla v počáteční fázi bylo opravdu dobře napsané. Příběh občas působil dost zkratkovitě a kladné body získávaly hlavně postavy, zejména postava Dussarta je skvělá. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Proboha konecne po dlouhe dobe super komedie, za posledni 2 roky musi prijit zazrak, aby vznikla zabavna komedialni tečka, a tohle to presne splnilo. Celkove dej a napad, postavy ve scenari (slepy soused a nadrzena babicka byli top:D) a hlavni herci, hlavne teda blonďák, zahrali gaye uplne skvěle:D dlouho jsem se takhle nezasmal, konec trochu braný s nadsazkou, ale to asi vubec nevadi, super!!:D ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho se chodí s gelem do gejklubu, až se prdel utrhne. Byť rerimming trapné Sendleroviny, zhostili se žabožrouti této plagiátorské buznomédie poměrně s homoctí, ubohému originálu šarmantně rozorali anál, přičemž se nevyhýbali ani temně růžovému tumoru včetně týrání slepeckých psů a lízání žluklých důchodkyň. Je z toho vcelku zábavná situační homotaškařice o tom, že předstírat buzeranty se nemusí vždy vyplatit, protože je to přeci natolik přirozené, že i zarytý heterosexuál při tom může úplně klidně dostat chuť na kolonoskopii senegalským kabanosem. Jaká to bude bomba, to se teprve ukáže, až to na Al Džazíře zhlédne Pařížský výbor ISIS pro korektní chování zkurvených sluníčkařských džaurů v Eurochalifátu a vyhodnotí, není-li dle Koránoústavy předstírání homosexuality pravověrným čmoudem, ač za aláhulibým účelem dokonalé parazitické asimilace, náhodou na cenu Karlíka Hebda. No, snad nemaluju Mohameda na zeď, když tomu napálím plnotučnou trojku. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Paříži ve Francii. (ČSFD)
  • Ve filmu jde vidět plakát filmu Zkrocená hora (2005) na zdi v bytě hlavních protagonistů. (ČSFD)

Reklama

Reklama