Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(225)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

RHK 

všechny recenze uživatele

Těžce nedoceněný špičkový kriminální seriál, patrně největší počin v oblasti kriminálních příběhů natočených v ČR. Jistě, najdou se zde slabší i silnější epizody, navíc první série byla o poznání slabší než následující, tvůrci se postupem času hodně o kriminalistice naučili. Hrají zde výraznější i méně oblíbení herci, kteří se navíc v jednotlivých sériích postupně obměňují. Ale jako celek je to pro milovníky českých detektivek povinnost a především potěšení. A navíc ten obrovský rozsah již přes 200 jednotlivých kriminálek nemá patrně obdoby. A to, že si seriál našel diváky na 8 sérií není náhoda. Opravdu napínavé, zábavné a poučné. ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekala bych, že to řeknu, ale - zlatý Štáfek, zlatý Zadražil, dokonce i zlatá Kajnarová! Na ty se ještě dalo dívat. Tahle nová skvadra je prostě nekoukatelná. Celé zle. Všichni vypadají jak z jednoho žabího vrhu, jen s malými nuancemi, šedivý žabák, unylý žabák, ukrajinský žabák a žába těsně před bodem varu. Všichni se tváří pořád stejně přiblble a přiblble deklamují přiblblé dialogy. A já jsem otrávená, protože Specialisté byli moje guilty pleasure k žehlení, no, a už nejsou. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na český poměry až překvapivě solidní kriminální seriál. Samozřejmě kvalita dílů stoupá či kolísá s tím, kdo zrovna sedí na režijní stoličce, jací herci jsou v epizodních rolích a jak moc blbej nebo naivní je scénář, protože občas detektivové tápou a diváci už vědí dávno vo co de, ale to je i v jiných produkcích, natož v Čechách. Spíš mě opět zaráží těch 40% tady, jelikož kvalitou je to od Kriminálky Anděl nebo Policii Modrava a podobných sraček úplně někde jinde. Škoda, že potom Prachaře vyměnil Dejdar, to přeci jen ta mírná vyšší kvalita šla dolů a s odchodem ostatních herců, hlavně po smrti Čermáka nesledovatelné. Škoda, že sem se nestihnul přihlásit do komparzu ještě s původním obsazením. Nový obsazení znamená vlastně jiný seriál, třetí sérií se to mělo utnout.55%. ()

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 10 minut jednoho dílu o jakýchsi motorkářích a s klidným svědomím tomu napálím odpad a v tomto případě se vůbec nestydím odsoudit něco, čemu jsem nedal čas. Tak ubohou, papírem šustící nelogickou napodobeninu amerického seriálu jsem dlouho neviděl. Prostě nejde vzít něco, co funguje v Kalifornii nebo kde a neschopně se to snažit překlopit k nám. Dávám tomu nula neschopných scénáristů. ()

ocypuc odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Ve druhém díle (a posledním, na který jsem podíval) je nějaký superman skákající po plechových střechách aniž by ho někdo slyšel a pak dělá drsňáka, aby se pachatel přiznal... Není jediný, komu tu roli nevěřím. Spousta nelogických scén, kdy se nedovíme, proč tomu tak je a jak se někdo na ono místo dostal... Tady by nepomohl ani Trojan. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Sídlo kriminálky v seriálu se nachází v budově kancelářského komplexu Prosek Point v Praze na Proseku. (Karlos80)
  • Natáčelo se v zábavním parku Mirákulum. (rakovnik)
  • David Prachař, kterého nahradí Martin Dejdar, skončil v seriálu kvůli svým ostatním závazkům. „Mám trvalé angažmá v Národním divadle, jsem členem divadla Verze a ve dvou dalších ještě hostuji. A to už nešlo s plným vytížením ve Specialistech nadále spojovat,“ prohlásil herec. [Zdroj: Blesk.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama