Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (143)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná až neamericky chytrá komedie, která se obejde i bez fekálního humoru, až na několik těch prdíků. Ne, že by nemohla být lepší, kdyby tam třeba nějaký Sandler přidal nějaké ty úchylárny, ale je prostě povedená a vystačí si s jemnějším humorem. Námět je vtipný už sám o sobě a mechikánský gerontofil to uhrál zdatně a s šarmem. Salma nám poněkud stárne, ale i tak se na ni hezky dívá. Kristen Bell je jako vždy rozkošná a zábavná. Bohužel je to celé poněkud zaměřené spíše na ženské publikum, ale i tak to lehce nadhodnotím, protože tak milých a chytře vystavěných komedií je v hnUSA málo. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Moc vtipu to nepobralo. Snaží se to být v některých směrech úmyslně a nuceně přes čáru (což vlastně ani moc není), ale ani tehdy z toho nevykoukne žádný humor. Vzhledem k námětu to nejde bohužel ani na okamžik do ironie, nebo sarkasmu a nadhled tomu chybí úplně. Místy uřvané a vlastně ne moc zábavné. 40% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jasné, bolo to švacnuté na hlavu, ale niektoré momenty som sa trhal smiechom aj s manželkou, takže nemôžem inak a už sa teším, keď si na ďalší deň dáme Overboard. Perfektné gagy, sympatický kasting aj s malými cameami ako Michael Cera alebo Rob Corddry. Fakt že jedna z tých lepších bláznivých komédii za poslednú dobu. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Začátek mě velice navnadil, humorný úvod do života gigolů a lovců starších dam (mimochodem opravdu eklhaft báby, čekal jsem nějaký padesátky, ale tohle byl fakt hnus) je dostatečně zábavný. Po půl hodině kdy se objeví rodinné a moralistické téma to trochu ztratilo šťávu, ale zase to nahradila úžasná Salmita. Ta fakt snad nestárne, vypadá pořád k nakousnutí. Doporučuji titulky, její hlas a zpěv je pohlazení. Některé pozdější vtipy byly bohužel dost trapné, například radit desetiletému klukovi nesmyslně sexistické hlášky na balení stejně staré spolužačky je fakt debilita. Ale Eugenio Derbez je většinou dostatečně tvárný, a jeho protloukání životem obyčejných lidi je zdrojem celkem ucházející legrace. Ve výsledku to byla příjemná spanish komédie s krásnou Salmitou jako třešničkou na dortu. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Tuhle svěží letní komedii doporučuju všem seladonům, kterejm táhne na padesátku a nechce se jim moc makat. Stačí si vyhlédnout tak o 30 let starší bohatou paničku, kerá má dobré srdce. Ovšem dobré srdce nestačí, musí ho mít také slabé, jinak se nadřete víc, než zajatec v sovětském gulagu. Tohle docela nevychytal chudák Rob Lowe, kterej si našel bábu se srdcem jak zvon, kerá byla navíc sexuálně vyhládlejší, než zájezd somálců na moravské zabijačce. Hvězdičku navíc dávám za konec, kterej v podstetě neměl žádné zvláštní mravoučné poselství, jak je u amerických komedií většinou zvykem. Já osobně se totiž u komedie chci pobavit, nikoliv mravně ponaučit. Od toho mám koneckonců přítelkyni, která mne neustále napomínala, ať se u toho filmu nechlámu jak debil, že jí to připadá spíš jen tak jakoby úsměvný. Její chyba, měla si k tomu dát pivo jako já :-D ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • V den premiéry film utržil 3,9 milionů amerických dolarů a 12,3 milionů v otevíracím víkendu. Stal se tak druhým nejvýdělečnějším filmem o víkendu promítání své premiéry hned po snímku The Fate of the Furious (2017), který měl premiéru ve stejnou dobu. (PaTeXx)
  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)
  • Ke konci filmu jde vidět, že babičce Arden upadne umělá ruka. I když má umělé obě, tak na jednom záběru jde vidět, jak pohybuje zápěstím i prsty. (Jimmy15)

Reklama

Reklama