Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na cestě před spravedlností uzavřou dohodu o vzájemné výpomoci: ona pomůže teď jemu a on ji pak za odměnu zabije. Shawn se jednoho dne probudí a hned od rána je jí jasné, že ji čeká hodně špatný den. Z jejího milence se vyklube ženáč, který je navíc jejím šéfem v bance, kde pracuje, zkazí, na co sáhne a když se objeví v kanceláři svého šéfa, aby mu oznámila, že jejich milostný románek dnešním dnem končí, potká se s jeho těhotnou manželkou. Shawn si najednou připadá bezcenná, nechtěná a zneužitá. Ve chvíli, kdy se Shawn chystá na kraji střechy skončit svůj život, přepadne banku trojice mladíků. A jeden z nich si Shawn odvede jako rukojmí. Na cestě před spravedlností uzavře Charlie s Shawn dohodu: ty mi teď pomůžeš a já tě pak zbavím tvého trápení a zabiju tě... (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Že prý thriller, ale s cukrkandlovým koncem. 1) Pěkný 30letý Angličan Max Beesley (únosce Charlie), jazzrockový klavírista, hráč na bicí a vibrafon, tehdy ještě hudební kariéru na hřebíček nepověsil, ale nakonec ho herectví dostalo._____ 2) You shouldn't smoke, you know, it'll kill ya, říká Charlie dívce Shawn, která chce, aby ji zabil. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Selma veľmi pekným výkonom podržala film nad hranicou priemeru. Námet tiež fajn, prakticky fim vhodný na kedykoľvek. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký jednoduchý mix romantiky a trošku thrilleru so sympatickou mladou Selmou Blrairovou, ktorá sa celý film snaží zabiť, ale cesty osudu ju dajú dokopy s neschopným zlodejom s dobrým srdcom (Max Beesley). A keďže je to hlavne romantika, tak sa všetky problémy nakoniec nejak vyriešia a párik ostane žiť spolu naveky. Pred X rokmi som na HBO takého nenáročné filmy hltal s nadšením. Už v tom nevidím takú pecku ako dakedy, ale stále je to príjemný film. A naviac je zaujímavé vo vedľajších úlohách vidieť pár budúcich hviezdičiek. 6/10. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama