Reklama

Reklama

Mr. Mercedes

(seriál)
Trailer 2
USA, (2017–2019), 29 h 12 min (Minutáž: 50–60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Harry Treadaway, Brendan Gleeson, Jharrel Jerome, Isaiah Stratton, Ann Cusack, Jimmy Gonzales, Scott Lawrence, Kelly Lynch, Arian Moayed, Mary-Louise Parker (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Brendan Gleeson v roli postaršího detektiva Billa Hodgese obdrží dopis, ve kterém se kdosi přiznává ke zrůdnému činu. Osm nezaměstnaných zemřelo, když čekali před pracovní agenturou a úmyslně do nich najel ukradený mercedes. Tím dopis nekončí. Anonym policistu ve výslužbě upozorňuje, že bude ve vraždění pokračovat. A rozhodně se nehodlá spokojit jen s osmi oběťmi. (geklon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (58)

plechulka 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála adaptací Kinga, kde mi absolutně sedl casting , hlavně Gleeson je podle mne perfektní volba: Písničky děj skvěle ozvlášťují, ale jak píší i ostatní - hlavní problém je, že se to trochu vleče. To napětí, které je v drtivé většině Kingových románů, které nás nutí číst v jednom zátahu celou knihu, se tady někam vytratilo ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Poměrně věrná adaptace knižní předlohy, což v dnešní době rozhodně není samozřejmost. Děj hezký odsýpal, postavy neskutečně sympatické, pár scén opravdu brutálních (prakticky to nejlepší z knihy) a hlavně Bill Hodges naprosto dokonalý. Další díly přečtené nemám, ale rozhodně to před případnou další řadou napravím. 80%. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

MOŽNÝ SPOILER! To mi příšerně sedlo. Dokonce tak, že jsem celý seriál viděl dvakrát v jednom týdnu. Geniálně obsazená hlavní role sympaťákem Gleesonem, který je k uvěření když je zanedbaný a ožralý stejně tak, jak když je oháklý do gala a nahání nějakou kočku. Záporák je tak úchylný a se svoji pošahanou notorickou incestní matkou tak dobře zahraný, že mě bude děsit v představách ještě dlouho. K tomu perfektní scénář a úplně krásně pasující hudba. It's Not Too Late. Těším se na další sérii moc. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

1. série: Podle mě ani samotná předloha od Kinga není nic extra, těžko tak ze seriálu vymáčknout něco, co opravdu nadchne. Nicméně musím říct, že spousta filmů a seriálů podle Kinga (např. Pod kupolí) jsou oproti knihám sračka, bohužel. Naproti tomu toto nebylo vůbec špatné - fajn provedení. Konec bohužel trochu vyšuměl do prázdna a to nejen proto, že se odklonil od předlohy. Brady si zasloužil velkolepější konec. On i sám King mohl trochu na závěr přitlačit na pilu, bohužel se tentokrát držel při zemi. Uvidíme, co nám bude naservírováno dál... ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Mr.Mercedes je prvá kniha z trilógie ktorú pomerne dobre napísal Stephen King, seriál podľa knihy je ale dosť ohlodaný na kosť....nie je to žiadna katastrofa ako Under the Dome alebo odpad a hnoj menom The Mist. Dá sa to pomerne aj pozerať aj keď čitateľ si všimne nechutne zjednodušenú dejovú líniu a viaceré zmeny v príbehu ktorý dostal po hubu...škoda...je tak max na 50 % prvá séria..uvidíme ako si poradia tvorcovia s druhou sériou. ()

Galerie (427)

Zajímavosti (8)

  • Mnoho scén bylo natočeno v obchodním centru v Charlestonu v Jižní Karolíně. Ostatní scény byly natočeny v sousedním městě Goose Creek. (mgalovam)

Reklama

Reklama