Reklama

Reklama

Krásný únik

  • Itálie Ella & John - The Leisure Seeker (více)
Trailer 1

VOD (1)

Krásný únik s držitelkou Ceny Akademie® Helen Mirren a dvojnásobným držitelem Zlatého glóbu® Donaldem Sutherlandem v hlavních rolích vypráví příběh stárnoucího páru, který se ve svém vysloužilém obytném automobilu vydává na nezapomenutelnou cestu z Bostonu do domu Ernesta Hemingwaye na floridském Key Westu. Putování, jež v obou znovu probouzí touhu po životě i vzájemnou lásku, diváky nepřestane překvapovat až do samotného konce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (60)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Scénář, kterým se nedá nic zkazit - manžel je dementní jako náš pes a manželka má rakovinu umně maskovanou pod šedivou parukou z domény www.damske-paruky.eu. A když k dobrému scénáři přidáte herecké hvězdy MirrenSutherland, tak máte na kvalitní počin zaděláno. Z pozice diváka si z filmu odnesete nadprůměrný zážitek, který vás však nedostane z vaší komfortní zóny. 69% Celosvětový příjem k 11. 6. 2019: $ 19,340,538, což je 6,04 násobek rozpočtu ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny film,aj ked smutny o starnuti dvoch manzelov,staroba moze byt v celku pohodova,ak sluzi zdravie,no v opacnom pripade je to hrozne trapenie na zaverecnej ceste zivotom,chvalim herecke vykony Helen Mirren a Donalda Sutherlanda,ak sa dozijem takeho veku,dufam,ze mi bude sluzit mozog tak ako ma...:-) ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Citom natočený a ešte citlivejšie zahraný príbeh o láske dvoch ľudí, ktorí naozaj vedia, čo znamenajú slová „v dobrom i v zlom“. Celé je to zabalený do krabičky „road moive“, čo nebol zlý nápad. Za slabšie stránky možno dá označiť fakt mierne dlhší pasáž a niektoré nadbytočné scény. Všetky tieto veci však zakryje herecké duo H. Mirren a D. Sutherland. Pekný film o láske, podpore a úcte medzi jedným párom, v podaní hereckých legiend (ako to už predo mnou tu viacerý spomínali). Osobné hodnotenie: 82% (****) ()

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Téměr nechutně sentimentální snímek, o dvou seniorech, kteří si chtějí užít poslední chvíle života. Nic nového pod sluncem, toto téma jsme v různých obměnách viděli už mnohokrát. Herci sice hráli dobře, ale ani tento fakt film nijak závratně nepovýšil. Sice se to dá vidět, ale kromě pocitu, že stáří je hodně smutné si z tohoto dílka nic moc neodneseme. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kombinace road movie a dramatické romance s komediálním nádechem na téma stárnutí a s ním přicházejícími nemocemi. Starší pár se vydává na svou možná poslední cestu, aby si potvrdili svou lásku a bojovali s alzheimerem. Film zaujme hlavně výbornou ústřední dvojicí, která je přirozená i přesvědčivá a manželský pár se jim dá bez problému věřit. Bohužel tempo vyprávění už mi příliš nesedělo a občas jsem se nepříjemně nudil. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 3. září 2017 na filmovém festivalu v Benátkách. (ČSFD)

Reklama

Reklama