Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od najväčšieho filmového fanúšika z vedľajšieho susedného mesta si na jednotku príliš nespomínam (a naozaj neviem či som ju vôbec videl) ale keďže sa mi večer nejako nechcelo pokračovať v seriáloch či začať nový, z ponuky Netfixu som si vybral Escape plan 2 a bola to chyba. Čakal som pokus o útek z väznice kopaním tunela, zmocnením sa auta či helikoptéry, možno pokusu oklamať dozorcov a dostať sa von ako mŕtvola iného chlapa ale toto bolo vyslovene slabé, ako to tu už bolo spomenuté. Nebol to vyslovene odpad ale dej filmu ma prestal baviť asi v 10 minúte, a to už je čo povedať. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmírně krásný a promyšlený příběh s úžasně sympatickými postavami a luxusní zápletkou. Scénárista by měl povinně podstoupit odstranění mozku, protože nejen že je mu k ničemu, ale jeho mozek navíc ohrožuje životy nebohých diváků. Neskutečná sračka. Pokud čekáte Stalloneho nebo Bautistu, tak jste na omylu. Stallone zde hraje jen jakéhosi přítele na telefonu pro otravného šikmookého šulina. Po všech směrech naprostá katastrofa. Stallone to má za pár a zřejmě chce, aby se na něj vzpomínalo v co nejhorším duchu, jinak si nedovedu vysvětlit, že je ochotný se upsat k takovému hnusu. Tento film vznikl evidentně s minimálním vynaloženým úsilím výhradně pro to, že se tvůrci chtěli svést na vlně relativního úspěchu jedničky. Totální odpad! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě není reprezentativní akční snímek současných možností a vymožeností filmových tvůrců. Na rok 2018 slušná bída. Škaredě a levně nasnímané, odehrané v levném designu a nezajímavě podané. Do kina krajně nevhodné. Je sice chválihodné, že mistr Stallone chtěl po pěti letech vyhnat elektronické pavouky z vězení, z kalhot, z podpaždí, z čaje, z vězeňských misek, prostě z každého koutu své neskonalé invence a mega originálních nápadů, k nimž je dobré mít copyright, jenže Schwarzenegger už na pomoc nepřišel a tým okolo Stallona má šanci jen na chvost druhé ligy. A to ještě může být rád. V popředí je čínská akvizice jménem Xiaoming Huang, který není žádným tahounem příběhu, a pobytem i jeho kopy v supermoderním vězení dokáže uspat. A zbytek herců je k smíchu. Nápad s vězením Hádes, z něhož je únik nemožný, je podáván značně nepřehledně, nezáživně, bez emocí. Takže jsem zíral na tu píčovinu, která se režijním stylem, kamerou a veškerými technickými atributy vyloupla z jakési kabelovky, jinde bych se ji totiž neodvážil pustit. Pokud se toto fakt ocitne v kinech, beru to za jediný vtip, ačkoliv film samotný občas má tendenci hláškovat a vtipně se koulet. A dokonce příběhem občas probleskne i jakýsi náznak/pokus o invenci. A přijde i zajímavý zvrat. Ovšem vše řídí režisér nevalných kvalit. Stallone neměl Stevena C.Millera vůbec angažovat. Chudák Willis se nemůže tohoto klíštěte zbavit, tak jej akčně nacucané zřejmě poslal Sylvestrovi. Po akční stránce je to hotová mizérie, nemusí to být akčně až tak vyšperkované, ale aby film tvořily desetivteřinové bitky, to fakt ne. Podvodem na diváka je to, že pokračování láká na Stalloneho a Bautistu. Druhý jmenovaný je úplně zbytečný, ten part mohl odehrát kdokoliv. Stejný scenárista jako u jedničky, výsledek je ale zcela odlišný. Vzniklo podřadné cosi, co bylo chybou napasovat k delikátnímu prvnímu dílu. A Stallone zůstal kdesi v pozadí, s jednou slabou bitkou na závěr. A samozřejmě pootevřená vrátka pro další pokračování v samotném závěru. 4/10 ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Slájovi už ten odulý mongoloidní baset tak tak drží na přední části hlavy a začíná nemilosrdně stékat i navzdory celokariérní fasciální nekróze. Spolu s ním jej satanžel opouštějí i zbytky soudnosti při výběru gerontorolí a pomalu míří za Štefanem a Žánkládou do hnijícího rumunského masového hrobu padlých akčních hrdinů. Zkurvit skvělou jedničkou nadějně nastartovanou sérii není evidentně nic složitého. Úplně stačí, aby scénárista začal čichat ředidlo, produkce se ujala Armáda spásy, Padesáticentový přednášející lidoop si v tom střihnul famózní kreaci toporného, tupě čumícího negra, no a k dovršení žumpy to celé svěřit do velmi nepovolaných rukou Štefana Cé Mlynáře, jenž by byl schopen režijně zprasit i příjezd lokomotivy. K tomu si připočtěte téměř neutuchající, mimořádně dramatickou hudbu vykradenou z Horny housewives anal adventures, děj a dialogy jako z nočních můr zfetovaného downa, a dostanete otřesně natočený, příšerně zahraný a obskurně sysluplný zetkový mentální mulinex, který by se dal lapidárně shrnout jako dva trapní ťamani, obklopení výkvětem přehrávajících ochrnutých debilů, dělají v kulisách z Atarka hodinu a půl postižené kungfu, do čehož jim jednou za dvacet minut vběhne Sláj, zapózuje, jakože drsňácky něco ukrutně dementního zamručí a nakonec všichni kdovíjak utečou. Strašné svinstvo, během něhož co pět minut přemýšlíte, jestli se dodívat nebo si raději vrazit do očí pletací jehlice, abyste už nic podobného nikdy nemuseli sledovat!!! A ještě horší je, že se po tomhle bublavém úplavicovém prdu hned chystá trojka. Ta se sice vypadá, že ji svěřili do méně retardované péče, nicméně i tak ji budu pracovně nazývat Debil’s stejšn a před požitím na ní pro sichr nechám vychcípat pár ochutnávačů. Slán neSláj, děsím se každého, kdo tomu dal více než jednu hvězdu. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování, které ani zdaleka nedosahuje kvalit prvního filmu. Oldschoolový feeling je pryč a místo toho sledujeme hackujícího 50 Centa, kopající asiaty a Davea Bautistu, který hraje Davea Bautistu. Jo a občas se tam objeví Sly, který výrazně posloužil marketingové propagaci filmu, ačkoliv se jeho účast ve filmu počítá pouze na minuty. Už by to zase chtělo nějakého toho Rockyho, Ramba nebo Expendables. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama