Reklama

Reklama

VOD (1)

Přestože do pokračování filmu Mimic nevkládali fanoušci po odchodu režiséra Guillerma del Torra velké naděje, výsledek předčil všechna očekávání a je ještě napínavější a zábavnější. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mexický režisér a scénarista Guillermo del Toro natočil v roku 1997 film "Mimic". Bol to pomerne originálny horror o zmutovanom, vražednom hmyze, ktorý sa vyvinul v podzemí New Yorku a začal zabíjať nič netušiacích občanov. O štyri roky neskôr bolo natočené voľné pokračovanie. Zabijácky hmyzáci sa vrátili. Lenže tento krát už to nie je pod taktovkou del Tora. Chopil sa toho televízny režisér Jean de Segonzac. "Mimic 2" sa stal jeho jediným kino snímkom, ktorý počas svojej kariery natočil. ** ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle příběhu Mimic Donalda A. Wollheima. Guilermo del Toro se vzdal režie tohoto druhého příběhu o mutantech termitů a kudlanek a uspokojil se jen s produkcí. CITÁT - Pro hmyz je důležité jedno - přežití vlastního druhu......... Až do čtyřicátý minuty to vypadalo ponuré, krvavé a napínavé. Pak už to bylo spíše jen k smíchu. Například scéna kdy švábi vylézají z kufru a ten černej kluk jich má několik na sobě, a při tom normálním hlasem povídá áááách sundej je, vážně koušou - no, to je vzrušení. CITÁT - Nebojte se, teď už se nám nic nestane.......... Nebo ty trapné scény z otevíráním dveří a focením - síla. Naprosto dementní dialog, který doprovází tyto scény je opravdu jen k smíchu. CITÁT - Už jdou!! Rychle!! Rychle!! Pozor!! Opatrně!! Opatrně!! bla....bla...bla......... Mimikům se podařil jeden pěkný kousek (mimikry) a tvůrcům filmu se podařilo udělat několik povedených triků, ale jako celek je to naprosto příšerný. CITÁT - Negativně fototaktický........... Já to tedy negativně takticky dokoukal, ale narostlo mi z toho jedno tykadlo a měl jsem chuť si "zacvrkat". Vrcholem byla scéna s dírou v břiše, to už jsem se za břicho popadal. No nic, snad příště. V kostýmu Mimika si zahrál Michael Regan. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Asi na rovnakej úrovni ako jeho predchodca.Nie moc záživný horror.Zápletka je hrozne nudná,slabé herecké výkony.Za rozpočet 10 miliónov dolárov sa dá urobiť oveľa lepší film,tie peniaze tam vôbec nevidno.A šváboch už mám po krk.O zmutovanom hmyze si treba radšej pozrieť filmy od Cronenberga,ten je majster na takéto filmy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Šváby našli “odvahu”, prešlo sa zo špinavých kanálov do školských lavíc, a už to proste nie je ono. “Mimic II” nie je úplná tragédia, no temná stránka, z ktorej ťažila prvotina, sa úplne vytratila, prešlo sa do módu priamej konfrontácie, akčnosť doslata prednosť pred tajomnom, a už to proste nie je ono. Škoda .. ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Po slušnej žánrovke Mimic som si pozrel aj toto videobéčko. Mal ma odradiť už režisér (Segonzac má na konte ešte horší katastrofický tv brak Ľad), ale presto som dotoho išiel a bolo to horšie ako som čakal - 1* dávam zato, že to bolo miestami nechcene zábavné(alebo chcene?) a nenudil som sa tak, aby som dal odpad. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama