Reklama

Reklama

Sestra

  • USA The Nun (více)
Trailer 1

Démonická řádová sestra z hororu V zajetí démonů 2 se vrací, aby šířila zlo ze záhadného kláštera v Rumunsku, ve kterém řád jeptišek ukrývá děsivé tajemství. Nejtemnější kapitolu ze světa filmu V zajetí démonů Vám přináší legendární James Wan, filmový tvůrce, který stojí za touto úspěšnou filmovou sérií. (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (612)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE TADY NĚJAKÁ MOCNÁ ZLÁ BYTOST“… /// No tak určitě… baví mě ten příběh, protože církev a starý budovy maj co nabídnout. Navíc se tady snažej i trošku strašit a všechno je tak nějak hezky nasvícený,,, Nadstandartní duchařina, která neprudí ani nezdržuje, ale vyprávět vo tom vnoučatům nebudu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často se ptám, kde si se vzal „Valaku?“ 2.) Ségra se chce vypravit na misi do Rumunska. 3.) Thx za titule „Sarinka a UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Žádný převratný horor se nekoná, ale zabaví a rozhodně neurazí. Conjuringu samozřejmě konkurovat nemůže, ale je milé, když se něco odehrává ve stejném univerzu a prohlubuje tak původní sérii. Zamrzí slabé budování napětí, atmosféry a příběhu. Namísto toho se většina scén soustředí na všelijaké objevování a následné mizení různých stínů a postav, bez větší logiky nebo opodstatnění. Stokrát víc mi sedí Wanův styl, kdy půl hodiny buduje atmosféru, aby pak něco jednou ukázal, tady už toho bylo víc než dost. Tak či tak jde ale o lepší počin, než byla první Annabelle. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle hodně bolelo. V druhém The Conjuring byla postava sestry, striktně odmítající dentální hygienu, naprosto děsivou čubkou a na londýnském předměstí strašit uměla. Bohužel, ve svém filmu je degradovaná nikoliv na řádovou sestru, ale na řadového bubáka. A to je zatraceně velká škoda, protože to prostředí starého rumunského kláštěra se sousedním hřbitovem slibovalo o něco nápaditější hrátky s atmosférou, než jen levné lekačky. Jenže to by musel mít taky trochu jiný scénář. Nebo zajímavější postavy. Takhle mám dojem, že ač Hardy (který u mě zabodoval se svojí peckou The Hallow) dělal za kamerou maximum, producenti mu do výsledku kecali víc, než bylo záhodno. Ze Sestry se tak stala celkem nudná a předvídatelná "pásovka" s již klasickým digitálním závěrem. (40%) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Mníšku len ťažko označiť za špičkový novodobý horor. Zároveň sa ale nájde viacero plusov, pre ktoré sa stále drží v slušných vodách nadpriemeru. Po dlhej úvahe môžem povedať, že i keď film mierne odbočuje od svojich bratov a sestier zo sveta Conjuringu, určite im nerobí žiadnu hanbu. A preto dávam 7/10. Ak vám ale formát, akým tvorcovia pristúpili k ich novinke jednoducho nebude vyhovovať, bohužiaľ sa môže ľahko stať, že vaše výsledné hodnotenie môže ísť aj o niekoľko bodov nižšie. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Lepší tři hvězdy. Atmosféricky, vizuálně a hudebně je to fakt super. Nicméně obsahově to dosti uvadá a ikdyž je tam spousta blbostí, který se nakonec nějak scénáristicky vyřeší, zůstává pocit průměrnosti a jakýhosi pomyslnýho povzdychnutí nad tím, že tak zajímavej démonskej origin pojali takhle vlažně a nedali mu větší péči. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (22)

  • Tvorcovia nedostali povolenie nakrúcať vo vnútri rumunských kostolov, postavili si preto interiéry kláštora v štúdiu. Režisér pre nich osobne nafotil interiéry kostola v britskej dedine, v ktorej vyrastal, aby vytvorili čo najvernejšiu napodobeninu. (krasomama)
  • Film se odehrává v roce 1952. (ČSFD)

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama