Reklama

Reklama

Týden s prezidentem

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 25 min

Účinkují:

Miloš Zeman, Jaromír Soukup (moderátor), Alex Mynářová (moderátor)

Obsahy(1)

Nový diskusní pořad s prezidentem republiky. Hlava státu komentuje podstatné události minulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (83)

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak Zeman nechodí okolo horké kaše. Když je něco špatně tak je to prostě špatně, a nebudeme to formulovat jakkoliv zaobaleně, aby tomu nikdo nerozuměl. A navíc, i když někteří jedinci cítí vůči Zemanovi evidentní averzi, Zeman je snad úplně první prezident ČR, s jehož názory většinou souhlasím bez ohledu na jeho odpůrce, kterých je podle volebního průzkumu méně než těch, kteří by Zemana v případě jeho kandidatury znovu bez váhání jako prezidenta volili. Jeho celkový postoj k politické situaci má hlavu a patu stejně jako EET od Babiše, u čehož pravím: Proč by zlodějští podnikatelé měli okrádat stát na daních? Neznamená, že když je podle některých demokracie, i když dnešní zákonodárci, co se zákazů týče, strčí komunisty do kapsy, protože s čím dnešní zákonodárci jdou na povrch - to je vrchol omezování občanů stupidními zákazy, co si ani komunisti nevymysli. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad publicistické pořady na Barandově jsou evidentně pěkně dopředu připraveny a jdou na ruku všem pozvaným hostům. Majitel televize Barrandov Soukup tu veřejně leze do prdele prezidentovi a jen mu přihřívá polívčičku. A jsem rád, že nejsem sám, kdo to tak vidí. Podrobné hodnocení není v tomto případě opravdu potřeba. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ale vždyť je to roztomilé pozorovat Jardu Soukupa, kterak je pro něj Miloš Zeman učiněný Ježíš, a sledovat našeho prezidenta, kterak si ve stylu rockových hvězd užívá přítomnost fanouška s mokrými spoďáry. Ještě by mě zajímaly prostřihy na Jirku Ovčáčka, kterak žárlivostí ohryzává Zemanovu kouzelnou hůl. Tak jako taxikáři protestují proti Uberu, měli by vytáhnout do ulic i cirkusáci, protože náš Hrad jim bere práci. ()

kritkMd odpad!

všechny recenze uživatele

Půlka lidí (vesničáků co mají sotva základní školu) budou tuto "NEZMANIPULOVANOU" talk show milovat. Pak je tu druhý tábor (lidé vzdělaní co by pana ožralého ovara nevolili ani za nic)(ke kterým naštěstí patřím i já). Každý bude říkat svůj názor, jak jste si určitě mohli všimnout. Když bych vynechal zaujatost a ruskou propagandu, tak i tak je talk show hodně špatná. Soukup se ho ptá jenom na věci, na kterých se předem domluvili, a aby pan prezident vypadal jako chytrý a moudrý muž. V pořadu také klidně můžete zaslyšet jak EU a NATO stojí za ho*no a jak je "ČT zmanipulovaná bruselksá televize" a další podobně žváry, které z huby může vypustit jenom náš pro-ruský prezident. Kdybych opravdu tu veškerou politiku vynechal i tak je to špatný pořad; soukup neumí ani pořádně mluvit, natož moderovat. Takže vy pro rusáci jdetě do p**i a nevracejte se. Děkuji ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Vlezdoprdelní pořad řitního alpinisty Jaromíra Soukupa jehož botky z hlouby Zemanovy řiti už ani nekoukají,neboť snaha vejít se dovnitř celý i s botama,se setkala konečně s úspěchem.Akorát,že nevím co tím ten blbec Soukup sleduje,protože Zeman je schopný podrazit kohokoliv a popřít cokoliv co kdy řekl. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Kromě Jaromíra Soukupa moderuje pořad Týden s prezidentem i Alex Mynářová, která je současně manželkou Vratislava Mynáře, který zastává úřad hradního kancléře prezidenta republiky. (majky19)

Reklama

Reklama