Reklama

Reklama

Candyman 3: Den smrti

  • USA Candyman: Day of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

V Los Angeles se právě otevřela nová výstava, kterou má na starost atraktivní Caroline McKeever a Miguel Velasco. Jsou tu vystaveny obrazy zesnulého Daniela Robitaillea, přezdívaného Candyman. Smetánka obdivuje jeho obrazy a z tajemné legendy si nic nedělají. Přesvědčí Caroline, ať pětkrát po sobě zopakuje do zrcadla jeho jméno. Nic se v tu chvíli nestane a všichni jsou přesvědčeni, že jde jen o povídačku. Jenže to se šeredně spletli, protože Candyman vyslyšel volání a již spřádá plány na další řádění. Brzy začnou první vraždy a hlavní podezřelou se stává samotná Caroline, protože policie si myslí, že se tím snaží oživit neexistující legendu. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Candyman tentokrát ohrozuje zopár rozrušených playboyáckych prsatíc a prihriato pôsobiacich umelcov, čo je pre neho a jeho hák ľahko stráviteľné sústo...Tretie pokračovanie slasheru o desivom prízraku utýraného Daniela Robitaillea už nemá diváka čím prekvapiť, stále však ide o pozerateľnú záležitosť, zachovávajúcu si istú kvalitu. Trochu ma udivili retrospektívne scény, v ktorých Tony Todd podľa scenára predstavuje v tej dobe mladučkého černošského maliara, prežívajúceho svoj milostný románik s belošskou dievčinou, ktoré však vzhľadom k tomu, že Tony mal v tej dobe už 45 rokov nepôsobia príliš presvedčivo... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stačí jen pětkrát před zrcadlem vyslovit jméno Candyman a nepřijde žádný cukroušek. Dostaví se prokletý muž černé pleti jehož vražedné řádění začalo nanovo. Třetí díl je zase o něco krvavější než předchozí, ale už je cítit, že není moc co v ději nebo s postavou vymýšlet. Tony Todd zůstal v roli Candymana, ale jinak film dostál změn na všech pozicích. Sličná Donna D´Errico se statečně postavila vražednému monstru a hororový divák si přišel na pořádnou gore porci. Třetí pokračování už bylo určeno rovnou na dvd a je znát, že se šetřilo, kde se dalo. Třetí pokračování však ještě neřeklo své poslední slovo a Candyman se ještě v budoucnu určitě objeví v ještě lepším dílu nebo třeba remaku. 60% ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Že měl ten Tony tohle za potřebu...dokonce i jako ko-producent. Trapné pokračování jinak docela povedené ,,série". Kýbl nudy s abnormálně nesympatickou hlavní postavoux s velikou absencí nějaké kloudné akce a s nulovou atmosférou. Jen ten TT to tak trochu zachraňuje z totální žumpy...ale opravdu jen trochu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Candymana je už opravdu strašlivě pitomý. Jsou v něm podivné snové sekvence, děj, ačkoliv je jednoduchý je právě díky těm sekvencím občas trochu zmatený a flashbacky na Candymanovu smrt vůbec neodpovídají flashbackům ve dvojce. Veškerá atmosféra skvosté jedničky a skvělé dvojky je absolutně pryč, chybí i kultovní hudební téma Phillipa Glasse, které je tady nahrazené hudbou dosti nevýraznou a herecky je to jedna veliká bída. Vše zachraňuje jako vždy Tony Todd, který je opět absolutně skvostný a zatraceně charismatický (a jako jediný má jakž takž co hrát). Zajímavý herecký výkon podaly i bradavky hlavní hrdinky. Poslední minuta děje byla debilní. Za Tonyho Todda je opět celá jedna hvězda, tenhle film je jinak vážně docela blbost a s vynikající jedničkou se vůbec nedá srovnávat. Na druhou stranu ve slasherovém žánru existují i mnohem horší věci, takže ty tři jsou vlastně zasloužené. 50%. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Vypadáto, že tvůrci viděli akorát spoustu pornofilmů, sérii Vřískotu a druhého Candymana, a tak se jim to vše tak líbilo, že se rozhodli natočit si vlastní horůrek. Silikonová nesympatická bárbínka v hlavní roli neumí ani pořádně zařvat a ve většině "omdlívacích" scén se tváří jako by jí někdo dělal orál. Škoda času. Tony Todde, máš ještě tohle zapotřebí? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ titulného zlosyna Tony Todd priznal, že ho druhé pokračovanie série veľmi nebavilo a je mu jedno, či sa naň vôbec niekto pozerá. (BlackTom)

Reklama

Reklama