Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

ktzc 

všechny recenze uživatele

Na tohle se dívat snad jen v originále. Já to viděl 2x, jednou v originále (****), jednou česky dabované (odpad!), český dabing pohřbil snad polovinu vtipných věcí tohoto filmu. Humor je místy trapný, ale i tak jsem se bavil. Je to celkem vydařená i když neuvěřitelně střelená a ujetá parodie na kung-fu filmy. Fakt libovka viz kungfu kráva, mistr "Betty" Paine, jednoprsá bojovnice, Vyvoleného mila a její: "UÍÍÍŮŮŮŮ ÍÍÍÍŮŮŮŮŮ UÍÍÍ" =D ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

To tu presne chybelo - podarena taskarice, co si bere na musku vsechny ty drsne chlapiky vychovavane v shaolinskych klasterech nebo vlastnici site obcerstveni po cele Cine ;]] Takovy dobytci souboy se hned tak nevidi, tech narazek co tam bylo a pro me jako zaprisahleho nepritele KunFu filmu baaasen na dusi ;] Ale o to vetsi pozitek to musi byt pro opravdove znalce, jelikoz me tam jiste spousta veci unikla... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Steve Oedekerk si film zrežíroval a obsadil se do hlavní role. Nevzniklo z toho nic světoborného, protože jako herec nepůsobí až tak zajímavě, ale jako režisér je v komediích dobře etablovaný. Sice nevím, co ho vedlo vzít si na parodickou mušku kung-fu filmy, ale nápad to nebyl nejhorší. Horší bylo jen to provedení. Gagů je ve filmu opravdu pořádná porce, ale těch skutečně vtipných bych napočítal na prstech jedné ruky, ale šlo hlavně o to, kdo je předvádí. Oedekerk měl raději zůstat za kamerou a najít herce, který podá gagy vtipně, protože několik vtipných scén mělo velký potenciál, kdyby si je vzal do parády někdo s hereckým talentem. Pro parodii zvolil odvázané pojetí, pustil se do Jackieho Chana, a pro dobré pochopení mnoha parodovaných scén je také třeba mít něco málo nakoukáno ve "žlutém" žánru, orientovat se v něm, a to především pokud jde o klasické zástupce žánru. V opačném případě totiž hrozí, že se moc nepobavíte, a to byl právě můj případ.  40% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Neskutečná prdel na druh filmů,které mě přestali bavit už v 10 letech. Leč toto,mě asi nepřestane bavit nikdy. Protože film,ve kterém je lidský jazyk samostatným živým tvorem (tuším,že Blajza) i s nezbytným obličejíčkem,je prostě-neskutečný!:))) Dabing je v tomto př.zcela zásadní. P.s.a kdo tento film,náležitě neocení,toho si podá Zlý Koncil !!! ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Vážně míněné asijské kung-fu filmy pro mě bývají humorným zážitkem a osobně nevidím výraznější rozdíl mezi kultovkami s Bruslím a touhle kokotinou. Celých 10 minut jsem vydržela znechuceně sledovat rádobyvtipné gagy, kterak pseudorákosník mlátí hlavou do pěstí a nohou soupeřů, naráží do zdi, mlátí sebou o zem, létá a k dovršení festivalu impertinence byly obvyklé "akční" pištivé pazvuky korunovány dabingem obšlehnutým z nějakého hodně špatného večerníčku. Asi bych si musela picnout do žíly WC čistič, abych přišla na chuť téhle sračce. Kdybych hodnotila, s odpadem bych příliš neváhala, ale třeba jsem prostě trefila zvlášť ubohou pasáž a na zbytku by se něco pozitivního našlo... třeba to, že jsem ho neviděla! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)

Reklama

Reklama