Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podle námětu Jana Trefulky natočil Antonín Kachlík psychologickou studii ze života jedné ženy, zaměstnané matky dvou malých dětí. Snímek zachycuje malý výsek z jejího života, pouhý jeden den, během něhož hrdinka bilancuje, co dosud prožila a v čem uspěla či neuspěla. A bilancování to není optimistické, neboť marně hledá nějaký záchytný bod: její manželství ztroskotalo a poměr se ženatým mužem neskýtá valnou budoucnost... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

k5456

k5456 (hodnocení, recenze)

Stejně je zajímavé,že za té zlé totality se daly realizovat tyhle, na vysoké úrovni jak režijní tak herecké,díla,která ukazují ,že není vše růžové a ok-a nyní se v demokratickém systému takovýchto uměleckých počinů bohužel nedostává.....proč to nejde??Současné filmy jsou ploché,doslova jalové,bohužel....a to mají neskonale lepší podmínky-možná že v tom je to jádro pudla.

790511

790511 (hodnocení, recenze)

Jonatthan: manžel se celou dobu všelijak poflakuje asi proto, že řekl manželce že odjíždí na služební cestu (což byla záminka pro výlet s mladou slečnou). Slečna si ale postavila hlavu a utekla mu s kamarádkou. On tak musí den strávit nějaký jiným způsobem.

Reklama

Reklama