Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dvojka je spíš komedie říznutá hororem, ale tak jsem to brala a nejsem vůbec zklamaná. Zombíci byli občas trochu neohrabaní, jen když ucítili vůni mozků dokázali dost zrychlit. Byli úplně všude, nedalo se před nimi nikam utéct a hlavně si své zmrtvýchvstání pořádně užívali a tak jim ten krátký čas dopřejme. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tyhle mozky už lehce vyčpěly ale pusťte si to na chatě,hluboko v lesích a pak jděte pár kiláčků přes les pro cíga na nejbližší benzinu.Nedoporučuje se.S jedničkou to má společný tak maximálně Matthewse s Karenem ale i tak to patří k tomu nejlepšímu ze zombí 80's žánru.A samozřejmě Tarman je třešnička na dortu.Škoda že se zmůže jenom na tu jedinou nejděsivější scénu z celýho filmu.Škoda ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Pokračování v podobném duchu jako první díl. Ukecané, rychlé a přemýšlející zombie, které křičí "mozky". V dětství to byl snad první zombie horor co jsem viděl a byl jsem z toho pořádně odvařenej, ale nostalgie tentokrát moc nefunguje. Na tu mi tu vadí příliš moc věcí - nulové gore, fungování zombie, uječené postavy a vůbec pitomý humor. Navíc v hlavní roli je nesnesitelné děcko, které má ještě svého zombie nepřítele - kluka co ho šikanoval. Samozřejmě jinak je to slušně akční, nadupaná zombie jízda s perfektní likvidací zombíků ve finále. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Return of the Living Dead Part II je stejně úžasně ujetá zábava jako předešlý první díl. Přiznávám, je to trochu slabší než jednička, ale furt se jedná o dost solidní zombie šílenost, která stejně, a místy někdy ještě více než první díl funguje spíše jako komedie, než horor. To já však samozřejmě odpouštím a musím tvůrce pochválit za příjemné, částečné pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších zombíkáren vůbec. 4/5 ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Pokračování béčkového "hororu" mně osobně zas až tak strašné nepřišlé, protože jsem se upřímně smál. To snad nemohli ti herci myslet vážně? Jako komedie či spíš parodie je to paráda a já smekám, ale je-li to myšleno jako vážný horor pak nevěřím Kenu Wiederhornovi, že na něčem nefrčel, když tohle režíroval.Dialogy absolutně o ničem. Klišé a hromady patosu vyditelné na každém záběru, nejbéčkovější synchronizovaná hudba co jsem kdy slyšel, triky na bodě mrazu, tak tohle je Návrat živé smrti 2 ! Sečteno podtrženo! Jako parodie - geniální - 5 hvězd, jako horor odpad! (hodně kontaminovaný!). Proto uděluji 3 hvězdy jako průměr, neboť opravdu nevím. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Telefonní rozhovor s armádním operátorem je slovo za slovem stejný jako v Návratu oživlých mrtvol (1985): „Vydržte na lince pane Wilsone, budete přesměrován.“ (HellFire)
  • Ke konci filmu na VHS kazetě je reklama s telefonním číslem, na kterém si můžete objednat oblečení z filmu. Byla to omezená nabídka společnosti Movie Tees. Mohli jste si objednat bílý vojenský top, černé nebo bílé tričko a černou nebo bílou mikinu se 4 různými designy. (HellFire)
  • Fiktivní město, kde se film odehrává se jmenuje Westvale. (HellFire)

Reklama

Reklama